Οι 6 καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίου και ωροσκόπου

Οι 6 καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίου και ωροσκόπου

Ποιος συνδυασμός ζωδίου-ωροσκόπου δημιουργεί τον απόλυτο οικογενειάρχη και ποιος την απόλυτη ηγετική μορφή; Οι παρακάτω συνδυασμοί ζωδίων-ωροσκόπων είναι θαυματουργοί, αφού παντρεύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ζωδίων σ΄ ένα σούπερ συμπαθητικό, δημοφιλές κι αξιαγάπητο mix!

Κριός με ωροσκόπο Ταύρο

Ο οικογενειάρχης, ρεαλιστής, προσγειωμένος Ταύρος που αγαπά τη σταθερότητα και την ασφάλεια συναντά τον εξωστρεφή, παρορμητικό Κριό. Γη και φωτιά παντρεύονται και ο συνδυασμός τους είναι απόλυτα ισορροπημένος: ο Κριός με ωροσκόπο Ταύρο ξέρει τι θέλει απ’ τη ζωή του, δίνεται ολοκληρωτικά στους στόχους του και δένεται με τους ανθρώπους γύρω του. Έχει επαγγελματικές και ερωτικές επιτυχίες, γιατί ξέρει πώς να κυνηγήσει τα όνειρά του και δεν το βάζει κάτω παρά τις όποιες δυσκολίες. Είναι αισιόδοξος και θετικός, και μπορεί να μοιάζει επηρμένος, αλλά έχει απλώς πολλή αυτοπεποίθηση –και με τα δίκια του!

Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο

Αν έπρεπε να διαλέξουμε έναν ιδανικό οικογενειάρχη, αυτός θα ήταν ο Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο. Το πρακτικό πνεύμα συνδυάζεται με την ευαισθησία και την τρυφερότητα, δημιουργώντας ένα άτομο δοτικό και ιδιαίτερα συναισθηματικό, που πατά γερά στα πόδια του. Κύριο μέλημά του είναι να παρέχει αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια σ’ αυτούς που αγαπά, κάνοντας ευχάριστη την καθημερινότητα όλων με τα ποικίλα ενδιαφέροντά του και τη θετική του ενέργεια.

Δίδυμος με ωροσκόπο Υδροχόο

Σκεφτείτε έναν εξωστρεφή, πανέξυπνο, ζωντανό και πνευματώδη Δίδυμο. Τώρα, σκεφτείτε κι έναν αλτρουιστή, κοινωνικό, ευαίσθητο και οραματιστή Υδροχόο. Κάντε την… πρόσθεση και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα είναι ένα άτομο εξαιρετικά πνευματώδες, γεμάτο αγάπη για τους ανθρώπους, που το διακρίνει η φιλανθρωπία και η κατανόηση. Ο Δίδυμος με ωροσκόπο Υδροχόο είναι άνθρωπος πρωτοπόρος, φιλόδοξος, ταξιδιάρης και γεμάτος καλή διάθεση. Με δυο λόγια: ο τέλειος ηγέτης.

Λέων με ωροσκόπο Δίδυμο

Όταν τη σπιρτάδα του Λέοντα έρχεται να συμπληρώσει το χιούμορ και η κοινωνικότητα των Διδύμων, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εκρηκτικό! Ένα λιοντάρι με χαρακτηριστικά Διδύμων είναι ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό, η ψυχή της παρέας και η χαρά της ζωής! Μπορεί να γίνει ο τέλειος δάσκαλος, ο πιο επιτυχημένος πολιτικός ή το είδος του αφεντικού που συμπαθούν όλοι οι υπάλληλοί του. Ο απόλυτος βασιλιάς της δημοφιλίας και της ευφυΐας.

Τοξότης με ωροσκόπο Κριό

Φωτιά με φωτιά. Απίστευτη ενέργεια, τρομακτική αισιοδοξία, γερές δόσεις φιλομάθειας και εντυπωσιακή δημιουργικότητα. Ο θετικός Τοξότης συναντά τον δυναμισμό του Κριού και αυτό που προκύπτει είναι ένα τέλειο μείγμα ευθύτητας, χιούμορ, ενθουσιασμού και σοφίας! Είναι ο τύπος που θες να κάνεις παρέα γιατί είναι παντογνώστης χωρίς να γίνεται σνομπ ή αλαζόνας. Του αρέσει να μοιράζεται όσα ξέρει, να υπερασπίζεται όσους το έχουν ανάγκη και να διαχειρίζεται τις δυσκολίες με χαμόγελο και πείσμα.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη

Οι Αιγόκεροι ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που σηκώνουν τα μανίκια και δουλεύουν ακούραστα και οι Τοξότες φημίζονται για τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζουν όλες τις καταστάσεις. Το άτομο που συνδυάζει αυτές τις δύο φύσεις, λοιπόν, είναι εργατικό κι αποτελεσματικό, με θέληση και πρακτικό πνεύμα. Έχει άπειρες ιδέες, αλλά δεν ησυχάζει αν δεν γίνουν πράξη.

Πηγή: in2life.gr

v