7 εντυπωσιακά αλλά εύκολα χτενίσματα για να κάνετε αυτές τις γιορτές

7 εντυπωσιακά αλλά εύκολα χτενίσματα για να κάνετε αυτές τις γιορτές

Για να είστε πάντα περιποιημένη την περίοδο των γιορτών, δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ χρόνο για την εμφάνισή σας ούτε να κλείνετε μέρα παρά μέρα ραντεβού στο κομμωτήριο.

Σε σχετικό άρθρο μας, θα πάρετε ιδέες για το πώς να πετύχετε ένα εντυπωσιακό εορταστικό μακιγιάζ, που θα συνδυάσετε με ένα από τα παρακάτω χτενίσματα:

Πλεξίδα αλά Brigitte Bardot



Για να πετύχετε αυτό το look, το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε όγκο στο πάνω μέρος των μαλλιών, ξάνοντάς τα. Στη συνέχεια, αρχίστε να φτιάχνετε την πλεξίδα, προσθέτοντας έξτρα τούφες για να την κάνετε πιο εντυπωσιακή (στη φωτογραφία βλέπετε αναλυτικά τις οδηγίες). Στο τέλος, ασφαλίστε με ένα διαφανές λαστιχάκι που θα καλύψετε με μια κόκκινη και άκρως χριστουγεννιάτικη κορδέλα.



Πηγή: missysue.com

Ψεύτικο καρέ αλά 50s

*Φωτογραφία: ath.unileverservices.com

Αυτό το vintage χτένισμα μπορείτε να το πετύχετε ακόμα κι αν έχετε μακριά μαλλιά. Αρχικά, θα χρειαστεί να χωρίσετε τα μαλλιά σε 3 μέρη που θα περάσετε με το ψαλίδι για μπούκλες ξεκινώντας από ψηλά. Αφού τελειώσετε, χτενίστε τα με μια τσατσάρα για να πέσουν λίγο οι μπούκλες και έπειτα στερεώστε τα στο ύψος που θέλετε με τσιμπιδάκια. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο.



Πριγκιπικό χτένισμα

*Φωτογραφία: s.blogcdn.com

Το παρακάτω χτένισμα είναι πολύ εύκολο, μπορεί να γίνει τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά ενώ αν χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο αξεσουάρ, θα καταφέρετε να το κάνετε πριγκιπικό. Διαλέξτε, λοιπόν, μια λαμπερή ελαστική κορδέλα, φορέστε την και έπειτα περάστε από μέσα το κάτω μέρος των μαλλιών σαν ρολό, όπως αυτή η κοπέλα:



Πλεξίδα στεφανάκι

*Φωτογραφία: missysue.com

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε δύο πράγματα: για να βγει πιο «καθαρό» το χτένισμα, θα πρέπει να κάνετε χωρίστρα και να ξεκινήσετε με την πρώτη πλεξίδα από κάτω συνεχίζοντας προς τα πάνω. Στη συνέχεια, φτιάξτε μία ακόμα πλεξίδα από την άλλη μεριά, αυτή τη φορά αρχίζοντας από πάνω. Μετά, σχηματίστε προσεκτικά το στεφάνι. Το παρακάτω βίντεο θα σας «φωτίσει»:



Διπλή πλεξίδα ψαροκόκκαλο στο πλάι



Φτιάξτε στο πλάι δύο πλεξίδες ψαροκόκκαλο (εδώ θα δείτε το σχετικό βίντεο) στο πλάι που στη συνέχεια θα ενώσετε στο κάτω μέρος τους. Έπειτα, για να κάνετε πιο εορταστικό το χτένισμά σας, φορέστε ένα... απαστράπτον τσιμπιδάκι.  Το αποτέλεσμα θα είναι όπως αυτό της φωτογραφίας.



Πηγή: missysue.com

Σικ χαμηλή αλογοουρά



Ενδείκνυται μόνο για ίσια μαλλιά. Θα χρειαστεί να τα χωρίσετε σε 3 μέρη και έπειτα να πιάσετε σε αλογοουρά μόνο το μεσαίο κομμάτι της, που θα ασφαλίσετε με ένα διαφανές λαστιχάκι. Τις δύο πλαϊνές τούφες θα τις βάλετε σταυρωτά από πάνω του, όπως βλέπετε στη φωτογραφία.



Πηγή: blog.lulus.com

Ψηλός κότσος σε 2 λεπτά



Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια σφιχτή, ψηλή αλογοουρά και έπειτα περάστε την μέσα από το λαστιχάκι. Κρύψτε τις άκρες τους μέσα από τον κότσο με ένα τσιμπιδάκι και αν θέλετε, προσθέστε ένα λαμπερό αξεσουάρ. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε λίγη λακ για να «κάτσει» καλύτερα το χτένισμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v