10 μπαμπάδες πραγματικά «κολλημένοι» με τις κόρες τους!

10 μπαμπάδες πραγματικά «κολλημένοι» με τις κόρες τους!

Όταν γίνεσαι μπαμπάς ενός μικρού κοριτσιού, πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με την... πικρή αλήθεια: ότι δεν θα είσαι για πάντα ο μοναδικός άντρας στη ζωή της. Γιατί κάποια στιγμή, εκεί γύρω στην εφηβεία θ’ αρχίσουν τα πρώτα σκιρτήματα, μετά θ’ ακολουθήσουν τα πρώτα ραντεβού και τέλος, ο εφιάλτης κάθε μπαμπά: η πρώτη σχέση.

Ακόμα κι έτσι, όμως, οι μπαμπάδες φαίνεται ότι δεν το βάζουν κάτω και οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω το αποδεικνύουν.

Αυτό θα πει «Θα γίνω η σκιά σου»Μήνυμα προς την κόρη: «Θα μου στείλεις μία φωτογραφία με τα εσώρουχά σου;»

Και αυτή ήταν η απάντηση από τον μπαμπά...Όχι μόνο επιτηρεί την κατάσταση, αλλά αυτός ο μπαμπάς ζητάει τη βοήθεια των αστυνομικών φίλων του«Αίτηση Εξόδου Με Την Κόρη Μου»: Ναι, καλά διαβάσατε...Να έχεις έναν ευτυχισμένο χωρισμό: όταν ο μπαμπάς σου χαίρεται που τελείωσε η σχέση σουΣτους δύο, τρίτος χωρεί (ο μπαμπάς της κοπέλας, φυσικά)«Θα γίνω η σκιά σου» νούμερο 2«Πώς θα βγεις με τόσο κοντή φούστα έτσι έξω, παιδί μου; Έχεις ξεπεράσει κατά 5 πόντους το επιτρεπόμενο όριο»

Οι ετοιμασίες κόρης και μπαμπά πριν το πρώτο ραντεβούΗ κοπέλα αυτή έστειλε μήνυμα στη μαμά της για να της δείξει το αγόρι της. Δεν ήξερε ότι θα το’ βλεπε κι ο μπαμπάς της...Πηγή: boredpoanda.com

v