4 εστιατόρια με προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά

4 εστιατόρια με προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά

Τις τελευταίες μέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών, μπορείτε να τις γιορτάσετε σε μια οικογενειακή έξοδο για φαγητό. Για να ικανοποιήσετε όλα τα γούστα και για να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις, αυτά τα τέσσερα kid friendly εστιατόρια, θα σας απαλλάξουν από το μαγείρεμα και θα χαρίσουν στα παιδιά ατέλειωτες ώρες διασκέδασης, αφού οργανώνουν προγράμματα απασχόλησης ειδικά για τους μικρούς τους επισκέπτες.

*Φωτογραφία: hamiltonisland.com.au

Οι τιμές μπορεί να σας φανούν τσιμπημένες, όμως αξίζει να τα δοκιμάσετε. 

Ιταλικό στο Bella Vespa

Δεν ξέρουμε κανένα παιδί που να μην τρώει μακαρόνια και πίτσα. Το καλό ιταλικό, λοιπόν, είναι μια άριστη επιλογή για να σιγουρευτείτε ότι το μικρό σας θα αδειάσει το πιάτο του. Ακόμα καλύτερα, μάλιστα, αν πριν και μετά το φαγητό έχει την ευκαιρία να παίξει όσο εσείς τελειώνετε το γεύμα ή απολαμβάνετε τον καφέ και το γλυκό σας. Στον παιδότοπο του Bella Vespa, λοιπόν, οι μικροί θαμώνες μπορούν να απασχοληθούν κάθε σαββατοκύριακο από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ υπό την επίβλεψη παιδαγωγού. Όσον αφορά το κόστος, υπολογίστε περίπου 18-25 ευρώ ανά άτομο.



Πού να πάτε: Κύπρου 11, Γλυφάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2108982880.

Για εξωτικό φαγητό στο Buba bistrot

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασικά πιάτα και σας αρέσει να δοκιμάζετε καινούριες γεύσεις, η κουζίνα του Buba θα σας ταξιδέψει με τα πιάτα της σε πιο εξωτικά μέρη, όπως η Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ. Το μενού περιλαμβάνει φυσικά ρύζι, νουντλς, σούπες, εξωτικές σαλάτες και πιάτα με κρέας αλλά και με σολομό ή πάπια για τους πιο εκλεκτικούς. Κάθε Σάββατο, τα μικρά σας θα μπορούν να απασχολούνται στα προγράμματα που διοργανώνονται στο πατάρι του εστιατορίου, για τα οποία ωστόσο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 2106231151. Αναλυτικά θα δείτε τον κατάλογο του εστιατορίου εδώ, ωστόσο υπολογίστε ενδεικτικά ότι η έξοδος θα σας κοστίσει γύρω στα 25 ευρώ ανά άτομο.



Πού θα πάτε: Παπαδιαμάντη 4,Κηφισιά.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2106231151 ή επισκεφθείτε τη σελίδα του bistrot στο Facebook.

Κυριακάτικος μπουφές για μικρούς και μεγάλους στο Grecotel Pallas Athena

Στο εστιατόριο του Grecotel Pallas Athena στο κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να απολαύσετε έναν ξεχωριστό μπουφέ με πολλές διαφορετικές γεύσεις που θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Παράλληλα, τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά στα εργαστήρια που διοργανώνονται κάθε Κυριακή από τη 1 μέχρι τις 4, υπό την επίβλεψη ειδικών παιδαγωγών. Η τιμή διαμορφώνεται στα 25 ευρώ ανά άτομο για τους ενήλικες και στα 12,5 ευρώ για παιδιά από 4 έως 10 ετών ενώ για τα παιδιά μέχρι 3 ετών δεν υπάρχει κόστος.

Πού θα πάτε: Αθηνάς 65 και Λυκούργου, πλατεία Κοτζιά, Αθήνα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο στο 210 3250900 ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Grecotel Pallas Athena στο Facebook.

Hard Rock Cafe

Στο εστιατόριο του Hard Rock Café, θα επιλέξετε ανάμεσα σε burgers, σαλάτες, χορταστικά σάντουιτς και πιάτα με ζουμερό κρέας. Το περιβάλλον είναι κατάλληλο για οικογένειες με μικρά παιδιά με την χρωματιστή του διακόσμηση και το παιδικό μενού. Επιπλέον, αν επισκεφθείτε τον χώρο Κυριακή, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά από τη 1 μέχρι τις 4 το μεσημέρι υπό την επίβλεψη παιδαγωγού. Η επόμενη δραστηριότητα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, οπότε τα παιδιά μπορούν να φορέσουν τη στολή του αγαπημένου τους ζώου και να φτιάξουν ξεχωριστές χειροτεχνίες. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα υπολογίστε 10 ευρώ ανά παιδί (περιλαμβάνεται και το παιδικό γεύμα) ενώ εσείς μπορείτε να χορτάσετε με 15 έως 20 ευρώ ανά άτομο.

Πού θα πάτε: Αδριανού 52, Αθήνα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το 2103245170.

v