4 χώροι με δραστηριότητες για παιδιά από 6 μηνών

4 χώροι με δραστηριότητες για παιδιά από 6 μηνών

Όσο το μωράκι μας μεγαλώνει, τόσα περισσότερα πράγματα θέλουμε να κάνουμε μαζί του. Το καλό είναι πως πια δεν χρειάζεται να περιοριστούμε στο παιχνίδι εντός σπιτιού ή στις βόλτες στο πάρκο, αφού αρκετοί χώροι πλέον φροντίζουν να συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους δραστηριότητες για βρέφη από 6 μηνών, που τα βοηθούν να αναπτυχθούν και να κοινωνικοποιηθούν μέσω του παιχνιδιού.

*Φωτογραφία: marbleheadparenting.com

Active Babies

Όπως μαρτυρά και τ’ όνομά του, το Active Babies απευθύνεται σε μωρά που καλά-καλά δεν έχουν σβήσει το πρώτο τους κεράκι! Συγκεκριμένα, το βρεφικό μασάζ με τη μαμά θα βοηθήσει τα μωράκια μέχρι 12 μηνών να χαλαρώσουν ενώ το αισθητηριακό παιχνίδι να γνωρίσουν τον κόσμο μέσα απ’ τις αισθήσεις τους. Επιπλέον, τα μωρά από 6 μηνών μπορούν να συμμετέχουν στη νοηματική βρεφών που θα μάθει να επικοινωνούν μαζί σας μέσω νοημάτων πριν πουν τις πρώτες τους λεξούλες. Αν στην οικογένεια υπάρχει και μεγάλο αδερφάκι, στον χώρο διοργανώνονται προγράμματα και για μεγαλύτερα παιδιά μέχρι 8 ετών. 



*Σημειώνεται ότι το βρεφικό μασάζ και η νοηματική είναι κύκλοι μαθημάτων.

Όσον αφορά το κόστος, ανέρχεται στα 9 ευρώ για μεμονωμένες επισκέψεις, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε κάποιο μηνιαίο πακέτο αν αποφασίσετε να επισκέπτεστε τον χώρο εβδομαδιαία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα δείτε στο Facebook. Εναλλακτικά, καλέστε στο τηλέφωνο 2107470539.

Πού θα πάτε: Γοργοποτάμου 2, Άνω Ιλίσια.

Myplayce

Πρόκειται για ένα από τα πιo γνωστά κέντρα δημιουργικής απασχόλησης που έχει αναλάβει τη διασκέδαση και των πολύ μικρών παιδιών. Με προγράμματα, όπως το Tiny Playce -που πραγματοποιείται στη Γλυφάδα κάθε Παρασκευή στις 11- για ηλικίες από 10 έως 16 μηνών, τα παιδιά θα εξερευνήσουν τον κόσμο μέσω της μουσικής και των αισθητηριακών παιχνιδιών, παρέα φυσικά με τους γονείς τους. Αντίστοιχα, στους Μικρούς Πρωταθλητές –που διοργανώνεται κάθε Τρίτη στις 10.30 στην Ερυθραία-  τα παιδιά της ίδιας ηλικίας θα αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Εδώ θα δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων επιλέγοντας το κέντρο που σας ενδιαφέρει.

Η πρώτη επίσκεψη γνωριμίας είναι δωρεάν. Στη συνέχεια, το κόστος διαμορφώνεται στα 15 ευρώ για κάθε μεμονωμένη επίσκεψη. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τα μηνιαία πακέτα αν αποφασίσετε να συνεχίσετε. 

Μάθετε περισσότερα στο Facebook ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα 2108076110 (Myplayce Ερυθραίας) και 2109601365 (Myplayce γλυφάδας) . 

Πού θα πάτε: Εκάλης 37, Ερυθραία και Ελ. Βενιζέλου 32, Γλυφάδα.

Gymboree

Το baby play απευθύνεται σε παιδιά μέχρι 6 μηνών, το play and learn σε ηλικίες από 6-10 μηνών και το πρόγραμμα μουσικής είναι ιδανικό για παιδιά από 10 έως 16 μηνών. Τα Gymboree ειδικεύονται στη διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση των παιδιών προσχολικής ηλικίας, γι’ αυτό είναι και μία από τις καλύτερες επιλογές ψυχαγωγίας για τα μικρά σας. Στην Αθήνα, θα τα βρείτε στη Νέα Ερυθραία και το Ψυχικό ενώ εκτός Αθηνών, θα τα επισκεφθείτε στη Χαλκίδα και τη Λάρισα. Τα πρώτα μαθήματα είναι δοκιμαστικά. Αν αποφασίσετε να συνεχίσετε, το κόστος ανέρχεται στα 210 ευρώ για 3 μήνες και περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα 1 φορά την εβδομάδα και 8 ώρες την εβδομάδα ελεύθερο παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες θα δείτε στο Facebook και εδώ θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των κέντρων Gymboree.

Γοργόνες και Μάγκες

Αν θέλετε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό με το μωρό σας, το baby swimming θα σας ανταμείψει. Μέσω των μαθημάτων βρεφικής κολύμβησης, το μικρό σας θα έρθει σε επαφή με το νερό με τον πιο ευχάριστο τρόπο και θα κοινωνικοποιηθεί, αφού τα μαθήματα είναι ομαδικά, γνωρίζοντας άλλα παιδιά στην ασφάλεια της αγκαλιάς σας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα σε μια ειδικά διαμορφωμένη πισίνα για τόσο μικρά παιδιά, διαρκούν 40 λεπτά και απευθύνονται σε βρέφη από 3 μόλις μηνών. Το κόστος ανέρχεται στα 12 ευρώ + Φ.Π.Α. για μια μεμονωμένη επίσκεψη, στα 40 ευρώ +Φ.Π.Α. για μηνιαία συνδρομή με 1 μάθημα την εβδομάδα και στα 70 ευρώ +Φ.Π.Α. αν κάνετε 2 μαθήματα την εβδομάδα. 

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την σελίδα του «Γοργόνες και Μάγκες» στο Facebook ή καλέστε στο τηλέφωνο 2109606786.

Πού θα πάτε: Αρχιπελάγους 88, Γλυφάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v