5 παιδότοποι κατάλληλοι και για μωρά

5 παιδότοποι κατάλληλοι και για μωρά

Στο μυαλό των περισσότερων γονιών με πολύ μικρά παιδιά, ο παιδότοπος είναι απαγορευμένος τόπος –και όχι άδικα. Οι ερμητικά κλειστοί χώροι, στους οποίους συνωστίζονται παιδιά διαφόρων ηλικιών, τα οποία ενδεχομένως να «κουβαλούν» και διάφορες ιώσεις, μπορεί να είναι επικίνδυνοι για ένα μωρό που δεν έχει ακόμα εκτεθεί σε αυτές. Τι κάνεις, όμως, όταν ο καιρός κρυώνει και όταν έχεις και ένα μεγαλύτερο παιδί που έχει ανάγκη από παιχνίδι –όπως ανάγκη έχεις και εσύ για έναν καφέ; Την απάντηση δίνουν ορισμένοι νέοι παιδότοποι που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια την εμφάνισή τους, οι οποίοι πέρα από μεγάλες και ευάερες εγκαταστάσεις, προσφέρουν και ξεχωριστούς χώρους για παιδιά από ενός-ενάμιση έτους, ώστε να απολαύσουν και αυτά με ασφάλεια το παιχνίδι τους, απομακρυσμένα από τα μεγαλύτερα… «αγρίμια». Πού θα τους βρείτε;

Playmobil Fun Park, στην Κηφισιά

Οι μικροί και μεγάλοι λάτρεις των διασημότερων παιχνιδιών βρίσκουν το στέκι τους στο εντυπωσιακό Playmobil Fun Park, με τις θεματικές αίθουσες, στις οποίες περιλαμβάνονται αμέτρητα παιχνίδια, ανάλογα με τα γούστα και τη φαντασία του κάθε παιδιού. Στον χώρο περιλαμβάνεται και αίθουσα για πολύ μικρά παιδιά, από 18 μηνών, με παιχνίδια κατάλληλα για αυτή την ηλικία. Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο Lechuza Café, το οποίο διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ροφήματα και σνακς.

Η είσοδος για το κάθε παιδί είναι 8 ευρώ τις καθημερινές και 9 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

Loca Family Park, στη Γλυφάδα


Όσο ο καιρός το επιτρέπει, το Loca Family Park αποτελεί εξαιρετική πρόταση για οικογενειακή έξοδο. Ο εξωτερικός χώρος ξετρελαίνει τους μικρούς με τα εντυπωσιακά φουσκωτά που προσφέρουν παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης, ενώ οι ακόμα μικρότεροι ξεσαλώνουν στο Baby Park, για μωρά από 12 μηνών. Οι δε μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους είτε στον εξωτερικό χώρο με τους άνετους πάγκους, είτε στο όμορφο, ηλιόλουστο καθιστικό.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ ανά παιδί.

Seferland, στο Περιστέρι


Η Seferland είναι ένας πραγματικά εντυπωσιακός πολυχώρος ψυχαγωγίας, με θεματικές αίθουσες βγαλμένες από τα πιο περιπετειώδη πειρατικά παραμύθια. Σε κάθε όροφο, μάλιστα, βρίσκονται εξειδικευμένοι παιδαγωγοί που φροντίζουν για την ασφάλεια και την ψυχαγωγία των παιδιών, ενώ οι συνοδοί χαλαρώνουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για καφέ. Στο δε ισόγειο του εντυπωσιακού πολυχώρου υπάρχει η ξεχωριστή αίθουσα bebe, η οποία είναι διαμορφωμένη με ειδικά παιχνίδια για τους πολύ μικρούς επισκέπτες.

Η είσοδος για το κάθε παιδί είναι 6 ευρώ τις καθημερινές και 8 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

Παρέα Μικροί Μεγάλοι, στην Άνοιξη

Ένας όμορφος, περιποιημένος παιδότοπος σας περιμένει στα Βόρεια Προάστια, με φουσκωτά παιχνίδια, αλλά και χώρους για πολύ μικρά παιδιά, υπό την επίβλεψη προσωπικού. Δίπλα ακριβώς στον χώρο αυτόν βρίσκεται και η αίθουσα όπου μπορούν οι γονείς να απολαύσουν τον καφέ τους ή κάποιο σνακ.


Η είσοδος για τα παιδιά είναι 5,5 ευρώ, εφόσον παίξουν στον χώρο των φουσκωτών, ενώ δεν υπάρχει χρέωση για παιδιά μικρότερα των 2 ετών.

Art4Fun, στο Χαλάνδρι


Στο Art4Fun οι εναλλακτικές για παιχνίδι και διασκέδαση δεν έχουν τέλος: Επιτραπέζια παιχνίδια, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιχνίδια συναισθηματικής νοημοσύνης, καθώς και ένας χώρος γεμάτος παιχνίδια για ελεύθερη απασχόληση περιμένει τα παιδιά κάθε ηλικίας. Μάλιστα, προσφέρεται και ένας ξεχωριστός χώρος, ειδικά διαμορφωμένος για βρέφη (από 1 έτους), με οικολογικά υλικά και κατάλληλα παιχνίδια. Όσο τα παιδιά απολαμβάνουν τις δραστηριότητές τους, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, είτε μέσα στον κυρίως χώρο, είτε στην αυλή.

Η είσοδος είναι 7 ευρώ ανά παιδί, ενώ η συμμετοχή στα εργαστήρια κοστίζει 9 ευρώ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v