4 χώροι με πρωτότυπες δραστηριότητες για παιδιά

4 χώροι με πρωτότυπες δραστηριότητες για παιδιά

Μπορεί να έχετε βαρεθεί να πηγαίνετε στα ίδια και τα ίδια μέρη με τα παιδιά και να ψάχνετε ένα μέρος που θα δώσει τη δυνατότητα στα μικρά σας να διασκεδάσουν και σε εσάς να χαλαρώσετε ή να συμμετέχετε μαζί τους σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Όπως και να' χει, είμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι χώροι θα γίνουν τα καινούρια σας οικογενειακά στέκια τα σαββατοκύριακα και όχι μόνο.

Playgym

Ένα διαφορετικό... γυμναστήριο για παιδιά, όπως μαρτυρά και το όνομά του, με δραστηριότητες που χωρίζονται ανά ηλικία. Για τη βρεφική ηλικία θα βρείτε προγράμματα όπως το baby play, για την προσχολική το «παίζω με τη μαμά μου» και την ψυχοκινητική αγωγή και για τα μεγαλύτερα παιδιά το θεατρικό παιχνίδι και οι αθλητικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν τον στίβο, το πινγκ- πονγκ, το χόκεϋ το βόλεϋ είναι μερικές από τις επιλογές σας.

Τα προγράμματα είναι μηνιαία. Ενδεικτικά, σύμφωνα με προσφορά του Playgym, το κόστος ανέρχεται στα 90 ευρώ για 3 μήνες (Απρίλιο- Μάιο- Ιούνιο). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ομάδα του Playgym στο Facebook.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά και να κατεβάσετε το πρόγραμμα.

Το Playgym παραμένει ανοιχτό από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Επισημαίνεται ότι ο χώρος θα μείνει κλειστός από την Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου. 

Πού θα πάτε: Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια.

Τηλέφωνο: 2108100508.

Rubik

Ο χώρος του θυμίζει σπίτι, κάτι που κάνει το Rubik αυτόματα οικείο στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του. Με δραστηριότητες όπως το θεατρικό παιχνίδι, η μαγειρική, η γιόγκα για παιδιά, τα μαγικά τρικ και φυσικά το ελεύθερο παιχνίδι τα μικρά σας δεν πρόκειται να βαρεθούν ούτε στιγμή. Εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για γονείς με minimal και μοντέρνα διακόσμηση, μέχρι εκείνα να τελειώσουν το παιχνίδι τους.

Το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά παιδί. Τις καθημερινές, το Rubik παραμένει ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 5.30 έως τις 8.30 το βράδυ, ενώ τα σαββατοκύριακα ο χώρος διατίθεται για παιδικά πάρτι.

Πού θα πάτε: Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 89-91, Βούλα.

Τηλέφωνο: 2109620646.

Μικροί δημιουργοί

Οι Μικροί Δημιουργοί αυτοπροσδιορίζονται ως ένας πολυχώρος ψυχαγωγίας και δημιουργίας για παιδιά, που μπορούν να διασκεδάσουν είτε στον παιχνιδότοπο είτε συμμετέχοντας σε κάποιο ωριαίο πρόγραμμα. Το messy play, για παράδειγμα, κοστίζει 12 ευρώ, ενώ η συμμετοχή στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για παιδιά από 4 ετών και το μουσικοκινητκό εργαστήρι για ηλικίες από 3 ετών, κοστίζουν 5 ευρώ ανά παιδί. Επιπλέον, διοργανώνονται και μηνιαία προγράμματα όπως το εργαστήρι πειραμάτων. Ούτε οι γονείς μένουν παραπονεμένοι, όμως, αφού μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ενώ τα μικρά τους παίζουν.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ και στη σελίδα τους στο Facebook.



Ο χώρος παραμένει ανοιχτός Τρίτη έως Παρασκευή 5.30-8.30 μ.μ. και το Σάββατο 11-13 μ.μ. Επισημαίνεται ότι οι «Μικροί Δημιουργοί» θα μείνουν κλειστοί από την Πέμπτη 5 Απριλίου έως και την Τρίτη 10 Απριλίου.

Πού θα πάτε: Μιαούλη 18, Γέρακας.

Τηλέφωνο: 2106048880.

Αγγελόσπιτο

Στο ισόγειο υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με ξύλινα παιχνίδια και μια πισινόμπαλα για ελεύθερο παιχνίδι ενώ ειδικά για τη Μεγάλη Βδομάδα, οι δραστηριότητές του έχουν αέρα πασχαλινό. Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Δευτέρα τα παιδιά φτιάχνουν λαμπάδες, τη Μεγάλη Τρίτη πασχαλινά κουλουράκια και τη Μεγάλη Τετάρτη ζωγραφίζουν αυγά.

Το κόστος για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες ανέρχεται στα 7 ευρώ ανά παιδί με χυμό και κέρασμα. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Facebook.

Πού θα πάτε: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 11 και Ορφέως, Παλαιό Φάληρο.

Τηλέφωνο: 2109858628.

Το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής: 10 π.μ.- 2 μ.μ,. και 5 μ.μ.- 9 μ.μ. Σημειώνεται ότι ο χώρος θα παραμείνει κλειστός από την Πέμπτη 5 μέχρι τη Δευτέρα 9 Απριλίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v