Ποιες είναι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος μια γυναίκα μετά τα 35;

Ποιες είναι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος μια γυναίκα μετά τα 35;

Ερώτηση:
Είμαι 37 ετών και εδώ και 6 μήνες προσπαθούμε με τον σύντροφό μου για παιδάκι με φυσικό τρόπο χωρίς αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το διάστημα δεν είναι μεγάλο, αλλά προβληματίζομαι λόγω της ηλικίας μου. Στενεύουν πολύ τα περιθώρια να μείνω έγκυος ενώ έχω πατήσει τα 35;
Απάντηση:

*Φωτογραφία: momjunction.com

Μετά τα 35 οι πιθανότητες πέφτουν γρήγορα για μια γυναίκα που δεν έχει μείνει πότε έγκυος μέχρι τότε και επιθυμεί να μείνει τώρα. Γι ’αυτό, προσπαθήστε έξι μήνες και αν δεν πετύχετε εγκυμοσύνη, απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό για να σας βοηθήσει ώστε να τα καταφέρετε το συντομότερο. Ο καιρός που περνάει, δεν εξαγοράζεται και δεν γυρνάει πίσω με τίποτα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v