«Δεν θα κουραστώ ποτέ όσο κουράζεται η γυναίκα μου»: Η ειλικρινής εξομολόγηση ενός μπαμπά

«Δεν θα κουραστώ ποτέ όσο κουράζεται η γυναίκα μου»: Η ειλικρινής εξομολόγηση ενός μπαμπά

Ο Paul Barbero είναι πατέρας 2 παιδιών και στο post που θα δείτε παρακάτω, λέει όλα όσα θα θέλαμε να ακούσουμε κι εμείς από τους άντρες μας: πόσο θαυμάζει τη γυναίκα του για τις θυσίες που κάνει καθημερινά για την οικογένειά της, αφήνοντας πίσω όλες τις δικές της ανάγκες...

*Φωτογραφία: shutterstock/videos

«Στην αρχή, αισθάνθηκα περήφανος για τον εαυτό μου, είχα βάλει τα 2 παιδιά και τη γυναίκα μου στο κρεβάτι. Ενώ προσπαθούσα να βγω αθόρυβα από το δωμάτιο, άρχισα να σκέφτομαι πώς θα πέρναγα το υπόλοιπο της βραδιάς. Θα έτρωγα πραλίνα φουντουκιού και θα έβλεπα την αγαπημένη μου σειρά. Και τότε το συνειδητοποίησα. Και η γυναίκα μου και το ένα παιδί μου είναι εξαντλημένοι έπειτα από 3 νύχτες χωρίς ύπνο. Ένιωσα αναίσθητος όταν κατάλαβα πως αυτό που μ’ ένοιαζε ήταν πώς θα περάσω χρόνο με τον εαυτό μου ενώ η σύζυγός μου βάζει εμένα και την οικογένειά μας πάνω από την ίδια της την υγεία και δεν έχει παραπονεθεί ούτε μια φορά. Το πιστεύετε ότι γύρισα σπίτι και βρήκα μαγειρεμένο φαγητό, ένα καθαρό νοικοκυριό και παρατήρησα ότι τα άπλυτα ρούχα μας είχαν πλυθεί, μαζευτεί, διπλωθεί και ήταν στη θέση τους; Είναι λες και η γυναίκα μου έχει 4 ώρες παραπάνω μέσα στη μέρα που εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε.

Σαν άντρας, νομίζω ότι ποτέ δεν θα καταλάβω τι πάει να πει εξάντληση, τουλάχιστον όχι όπως οι μαμάδες. Σήμερα, όσο παρηγορούσα την Chloe και προσπαθούσα να την βάλω για ύπνο, η Adele, η γυναίκα μου, είπε ότι θα ξάπλωνε για λίγο πριν συγυρίσει την κουζίνα και μου φτιάξει το φαγητό που θα έπαιρνα την επόμενη μέρα στη δουλειά. Η τελευταία της σκέψη πριν λιποθυμήσει από την κούραση ήταν “Πρέπει να καθαρίσω την κουζίνα και να μαγειρέψω φαγητό για τον άντρα μου” και η τελευταία μου σκέψη ήταν “ώρα για σνακ και τηλεόραση”.



Αποφάσισα να κοινοποιήσω αυτό το post για να σας πω πως πίσω από κάθε δημοσίευση που κάνω στο blog μου, από κάθε αστείο, από κάθε κριτική, υπάρχει ένα μοναδικό άτομο: είναι αυτή η απίστευτη γυναίκα που λατρεύω. Τώρα θα πάω να καθαρίσω την κουζίνα και θα δω αν μπορώ να κάνω κάποια άλλη δουλειά στο σπίτι έτσι ώστε η αυριανή μέρα να γίνει λίγο πιο εύκολη για τη γυναίκα μου.

Όσοι άντρες διαβάζετε αυτό το post, σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο. Στοιχηματίζω ότι και η μαμά στο δικό σας σπίτι είναι το ίδιο εξαντλημένη

Πηγές: popsugar.com, facebook/ TheRealMumma/posts

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v