8 ξεχωριστά δωράκια για τη δασκάλα του παιδιού

8 ξεχωριστά δωράκια για τη δασκάλα του παιδιού

Ψάχνοντας για δωράκια για τις δασκάλες των παιδιών, με χαρά ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν πολλά ελληνικά e-shops με πρωτότυπες προτάσεις ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε στην τελικά οκτάδα! Τα παιδιά να τα προσφέρουν στη δασκάλα ως ενθύμιο της σχολικής χρονιάς που πέρασε.

*Φωτογραφία: usatmomblog.files.wordpress.com

Μία ξεχωριστή κούπα...

... που θα γράφει το όνομά της και την αφιέρωση που θέλει να προσθέσει το παιδί. Από την επόμενη χρονιά, είμαστε σίγουροι ότι θα πίνει τον καφέ της μόνο εδώ.



Τιμή: 12, 90 ευρώ.

Ένα καλοκαιρινό βραχιολάκι

Μπορεί η δασκάλα να είναι άνθρωπος των γραμμάτων, όμως είναι και γυναίκα που σίγουρα θα της αρέσουν τα κοσμήματα, όπως αυτό το βραχιόλι. Δεν χρειάζεται να πάρετε κάρτα- η αφιέρωση είναι γραμμένη πάνω στη συσκευασία.

Τιμή: 12,90 ευρώ.

Κασετίνα- νεσεσέρ

Ένα δώρο 2 σε 1. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για τα αντηλιακά και τα καλλυντικά και από τον Σεπτέμβριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κασετίνα για τη γραφική της ύλη.

Τιμή: 16 ευρώ.



Κολιέ «Μικρός Πρίγκηπας»

Το iliannejewelry πρωτοτυπεί με τα κοσμήματά του, γι’ αυτό και θεωρήσαμε ότι πρέπει να το συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Η ιδανική επιλογή για τη δική μας περίπτωση είναι το κολιέ «μικρός πρίγκηπας», που εμείς έχουμε ήδη παραγγείλει.



Τιμή: 16 ευρώ.

Πείτε το με ένα βιβλίο

Ο πιο κατάλληλος... αποδέκτης ενός βιβλίου είναι η δασκάλα του παιδιού, για ευνόητους λόγους. Σας προτείνουμε 2 βιβλία με τα οποία θα ταυτιστεί κάθε παιδαγωγός.

Θυμάσαι; Οι αναμνήσεις μιας δασκάλας

Η συγγραφέας ήταν κι εκείνη δασκάλα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και περιγράφει τις εμπειρίες της από τα χρόνια που πέρασε διδάσκοντας. Πρόκειται για ένα βιβλίο με το οποίο θα ταυτιστεί κάθε παιδαγωγός.



*Διατίθεται αποκλειστικά στο βιβλιοπωλείο Παρ' Ημίν (τηλ. 210 3811201).

Τιμή: 11 ευρώ. 

Όλα για τη δασκάλα μου

Όσα θα θέλαμε να πούμε κι εμείς στις δικές μας δασκάλες και όσα θέλουν να πουν τα παιδιά μας στις δικές τους δασκάλες σήμερα, είναι γραμμένα σε ένα βιβλίο. Το σίγουρο είναι πως ο παραλήπτης του δώρου θα συγκινηθεί. Δείτε το online εδώ

*Φωτογραφία: neoskyklos.gr

Τιμή: 9,90 ευρώ. 

Ποδιά «Η καλύτερη δασκάλα»

Για να της υπενθυμίζετε είναι η καλύτερη δασκάλα του κόσμου ακόμα κι όταν μαγειρεύει, αυτό είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα αλλά και χρήσιμα δώρα που μπορείτε να της κάνετε.



Τιμή: 13,50 ευρώ.

Τσάντα πολλαπλών χρήσεων

Ένα... επίκαιρο δώρο που θα της φανεί χρήσιμο ακόμα και όταν πηγαίνει στο σούπερ- μάρκετ. Πάνω στην τσάντα μπορείτε να γράψετε ό,τι αφιέρωση θέλετε για να την κάνετε πιο προσωπική.

Τιμή: 17 ευρώ.

Μπρελόκ για να το έχει για πάντα μαζί της!

Φτιάξτε το όπως το θέλετε, προσθέστε το όνομά της και το κείμενο που θα σας υπαγορεύσει το παιδί και το δώρο σας είναι έτοιμο, τόσο απλά.



Τιμή: 8,90 ευρώ.

v