Η υψηλή τιμή της προλακτίνης φταίει για τις αποβολές που είχα μέχρι τώρα;

Η υψηλή τιμή της προλακτίνης φταίει για τις αποβολές που είχα μέχρι τώρα;

Ερώτηση:
Έχω υψηλή προλακτίνη (1457) και είχα 3 αποβολές. Είναι αυτός ο λόγος που δεν έχω καταφέρει να έχω μια κανονική εγκυμοσύνη; Ευχαριστώ.
Απάντηση:

*Φωτογραφία: im.idiva.com

Η προλακτίνη είναι μια ορμόνη η οποία επηρεάζει την ωορρηξία και μπορεί να μην σας αφήσει να μείνετε έγκυος. Δεν ενοχοποιείται  για αποβολές  καθότι και στην εγκυμοσύνη η ορμόνη ανεβαίνει υψηλότερα από ότι ήταν πριν. Επομένως, θα πρέπει να ψάξετε περισσότερο τι φταίει σχετικά με το θέμα των τριών αποβολών. Πρέπει να κάνετε μια σωστή και σε βάθος διερεύνηση και των δύο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v