Πώς να φορέσετε σωστά τα καλοκαιρινά παπούτσια

Πώς να φορέσετε σωστά τα καλοκαιρινά παπούτσια

Το κείμενο αυτό θα δώσει λύση στις γυναίκες που δεν αποχωρίζονται τα flat σανδάλια τους, που θέλουν να ανεβαίνουν συχνά στα ύψη με τα ψηλοτάκουνά τους και που έχουν βολευτεί τις εσπαντρίγιες τους. Με δυο λόγια, ελπίζουμε να φανεί χρήσιμο σε όλες!

Όποια παπούτσια κι αν σας έχουν κερδίσει, δείτε πώς θα τα συνδυάσετε για να απογειώσετε το στιλ σας.

Flat σανδάλια

Μπορούν επάξια να αντικαταστήσουν τα ψηλοτάκουνα και να συνδυαστούν με ένα πιο επίσημο φόρεμα για ειδικές περιστάσεις, ειδικά αν έχουν στρας. Φροντίστε ωστόσο να μην είναι πολύ μακρύ για να μην το πατάτε. 

*Φωτογραφία: krystalschlegel.com

Ή με ένα αέρινο τζιν φόρεμα, που τον τελευταίο καιρό είναι στη μόδα και κολακεύει σχεδόν κάθε σωματότυπο, γιατί δεν διαγράφει τις ατέλειες. 

*Φωτογραφία: media.self.com

*Φωτογραφία: media.self.com

Πρωτοτυπήστε φορώντας τα με ένα φαρδύ, ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι και ένα απλό t-shirt για άνεση αλλά και επαγγελματικό στιλ. 

*Φωτογραφία: baomoi-photo-1-td.zadn.vn

Τονίστε τα πόδια σας φορώντας flat σανδάλια μαζί με το αγαπημένο σας εφαρμοστό τζιν ή κολάν

*Φωτογραφία: pinterest.com

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τις τζιν βερμούδες, που είναι πολύ πιο άνετες από τα σορτσάκια και μαζί με τα σανδάλια συνθέτουν ένα απλό αλλά πολύ βολικό σύνολο.

*Φωτογραφία: pinterest.com

Εσπαντρίγιες

Ένα μπλουζάκι μέσα από το τζιν για να τονίσετε τις καμπύλες σας και οι αγαπημένες σας εσπαντρίγιες θα αναδείξουν τη σιλουέτα σας και θα σας δώσουν αέρα από τα 80s!

*Φωτογραφία: crnobelo.com

Για ακόμα περισσότερες 80s πινελιές, συνδυάστε τις με ένα φόρεμα με floral ή ρετρό σχέδιο. 

*Φωτογραφία: pinterest.com

*Φωτογραφία: pinterest.com

Η κλασική δαντέλα μαζί με τις εσπαντρίγιες θυμίζουν κάτι από τα παιδιά των λουλουδιών. Extra tip: η ψάθινη τσάντα είναι πολύ καλοκαιρινή!

 

*Φωτογραφία: lonestarlookingglass.com

Ψηλοτάκουνα

Φαρδιά παντελόνα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και έντονη χρωματική αντίθεση. Για να την τονίσετε, φροντίστε παπούτσια και μπλούζα να έχουν το ίδιο χρώμα. 

*Φωτογραφία: fromluxewithlove.com

Τα ψηλά πέδιλα είναι ιδιαίτερα sexy όταν συνδυάζονται με ένα εφαρμοστό τζιν-σωλήνα. 

*Φωτογραφία: pinterest.com

Φορώντας τις ολόσωμες φόρμες, που έχουν έτσι κι αλλιώς πιο φαρδιά γραμμή με ψηλά πέδιλα, πετυχαίνετε την τέλεια αναλογία στο σύνολό σας. 

Είτε επιλέγοντας πέδιλα με χοντρό τακούνι...

*Φωτογραφία: pinterest.com

Είτε με λεπτό...

*Φωτογραφία: viscawedding.com

Για να ξεφύγετε από την κλασική maxi φούστα, προτιμήστε την ημιδιάφανη sexy εκδοχή της που θα ταιριάξει απόλυτα με τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα. 

*Φωτογραφία: lookdujour.ca

v