6 ξεχωριστές παιδικές σειρές για κορίτσια

6 ξεχωριστές παιδικές σειρές για κορίτσια

Όταν έχεις κόρη, η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από πριγκίπισσες, νεράιδες και πολύ... ροζ. Επιλέξαμε, λοιπόν, κάποιες σειρές που θα κάνουν κάθε κορίτσι (και τη μαμά του) να κολλήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Μπορείτε να τις αναζητήσετε στο κοντινό σας βίντεο κλαμπ, σε κάποιο συνδρομητικό κανάλι ή να τις βρείτε online.

Μικρή γιατρός

*Φωτογραφία: newsday.com

Η σειρά απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών και πρωταγωνίστριά της είναι η μικρή Ντότι, που θεραπεύει τα αρκουδάκια και τα παιχνίδια της όποτε το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, μαθαίνει στα παιδιά κάποιους κανόνες σωματικής υγιεινής και φροντίδας και τα βοηθά να εξοικειωθούν με τους γιατρούς, που η αλήθεια είναι ότι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα. Τα μοντέρνα γραφικά και οι εικόνες σίγουρα έχουν συμβάλει στην επιτυχία της σειράς. Μπορείτε να δείτε κάποια επεισόδια που έχει ανεβάσει το κανάλι του Disney Greece online.

Sabrina, η μικρή μάγισσα

*Φωτογραφία: vignette.wikia.nocookie.net

Αν η μικρή σας γοητεύεται από τα μαγικά, αυτή η σειρά θα την κερδίσει. Η ξανθιά μαγισσούλα είναι μια μαθήτρια που μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στο σχολείο και τις περιπέτειες στις οποίες συνεχώς μπλέκει. Για να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που συναντά στον δρόμο της, χρησιμοποιεί τις μαγικές της δυνάμεις, αλλά συνειδητοποιεί ότι κάποιες φορές δεν αρκούν μόνο αυτές. Η σειρά έχει μεγάλες δόσεις χιούμορ και επειδή καταπιάνεται και με θέματα εφηβείας, την προτιμούν κορίτσια σχολικής ηλικίας.

Barbie

*Φωτογραφία: youtube.com

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας για ευνόητους λόγους. Τα επεισόδια είναι αυτοτελή, πρωτότυπα, έχουν μοντέρνα γραφικά ενώ τα περισσότερα δεν ξεπερνούν τα 4 λεπτά το καθένα, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου κουραστικά. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για... πολύ ροζ!

Miraculous Lady Bug

*Φωτογραφία: desktopbackground.org

Η Μαρινέτ είναι μία ακόμα πρωταγωνίστρια με διπλή προσωπικότητα! Ενώ φαινομενικά είναι μια κανονική έφηβη με ενδιαφέροντα που ταιριάζουν στην ηλικία της, στην πραγματικότητα πρόκειται για μία υπερηρωίδα που βοηθά με τις δυνάμεις της όσους το έχουν ανάγκη. Το στήσιμο της σειράς θυμίζει κάτι από video games, ένα στοιχείο που σίγουρα την κάνει να ξεχωρίζει.

Σοφία η πριγκίπισσα

*Φωτογραφία: youtube.com

Η ιστορία της Σοφίας παραπέμπει στα παλιά κλασικά κι αγαπημένα παραμύθια. Για την  ακρίβεια, είναι ένα μικρό κορίτσι που έγινε πριγκίπισσα μετά τον γάμο της μητέρας της με τον βασιλιά. Η Σοφία ανακαλύπτει σιγά-σιγά την καινούρια της ζωή με τον πιο χαριτωμένο τρόπο. Εδώ θα βρείτε κάποια επεισόδια online από το κανάλι του Disney Greece.

Έλεν Άβαλορ

*Φωτογραφία: odysseyonline-img.rbl.ms

Η Έλενα από την άλλη δεν ήταν ένα απλό κορίτσι, άλλα μια πριγκίπισσα που κατάφερε να σώσει το βασίλειό της από μια κακιά μάγισσα. Στη συνέχεια, όμως, αντιμετώπισε μία ακόμα πρόκληση: έγινε διάδοχος του θρόνου και έπρεπε να μάθει πώς να κυβερνά το βασίλειό της έτσι ώστε μετά να στεφθεί κανονική βασίλισσα. Αν σας άρεσε η ταινία «Brave», θα σας αρέσει κι αυτή!

v