Βιολογικά βρεφικά γεύματα και δημητριακά: Μύθοι και πραγματικότητα

Βιολογικά βρεφικά γεύματα και δημητριακά: Μύθοι και πραγματικότητα

Παρά το ότι ο καιρός δεν θυμίζει ακόμα 100% καλοκαίρι, οι διακοπές είναι προ των πυλών και με την ελπίδα ότι ο ήλιος θα επανέλθει, σιγά σιγά όλοι ετοιμαζόμαστε για μικρότερα ή μεγαλύτερα διαλείμματα και βουτιές στην θάλασσα με τα μικρά μας! Τι γίνεται όμως με το φαγητό τους; Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε λίγη χαλάρωση που τόσο έχουμε ανάγκη, με το γεγονός ότι όταν πρόκειται για το φαγητό του μωρού μας δεν δεχόμαστε κανένα συμβιβασμό;

Όλες οι μαμάδες θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους το καλύτερο – ειδικά όταν πρόκειται για το φαγητό τους. Οι μανούλες μάλιστα που βρίσκονται στην φάση του απογαλακτισμού, γνωρίζουν καλά πόσο σημαντική είναι αυτή η φάση, καθώς οι σωστές διατροφικές συνήθειες χτίζονται από νωρίς.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από εμάς απολαμβάνουμε να προετοιμάζουμε το γεύμα του μωρού μας, είτε πρόκειται για τα φρούτα του, είτε για το κυρίως γεύμα του. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως όταν ο χρόνος μας πιέζει ή όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού για μια βόλτα ή ακόμα περισσότερο στις διακοπές;

Η Nestlé μας δίνει την λύση: Τη νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γευμάτων και δημητριακών Nestlé NaturNes Bio από 100% βιολογικά φρούτα, λαχανικά και δημητριακά και με υπέροχη γεύση, έτοιμα να τα απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι.Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό, από την φροντίδα που μια μητέρα προσφέρει στο παιδί της. Γι’ αυτό και η νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γευμάτων σε βαζάκια και βιολογικών βρεφικών δημητριακών, κλείνει μέσα της όλη την αγνότητα και την απλότητα της φύσης, αφού όλα τα  φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και κρεατικά είναι 100% βιολογικά και προέρχονται από επιλεγμένες καλλιέργειες, ενώ, ταυτόχρονα, δίνει στις μαμάδες τη δυνατότητα να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν τους δικούς τους γευστικούς συνδυασμούς, πάντα με την εγγύηση της Nestlé.

Βιολογικά βρεφικά γεύματα

Τα έτοιμα βιολογικά βρεφικά γεύματα NaturNes Bio, κατάλληλα από τον 5ο μήνα, προέρχονται από 100% βιολογικά φρούτα και 100% βιολογικά λαχανικά, ειδικά επιλεγμένα για βρέφη, μαγειρεμένα στον ατμό, διατηρώντας, έτσι, όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Μέσα σε κενό αέρος και με τον πιο ασφαλή τρόπο, η Nestlé έχει «κλείσει» τα καλύτερα βιολογικά φρούτα (μήλα, ροδάκινα βερίκοκα, μπανάνες, αχλάδια), και έχει δημιουργήσει θρεπτικά γεύματα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικά, όπως άλλωστε ορίζει και η νομοθεσία, διατηρώντας αναλλοίωτες τις θρεπτικές ιδιότητές τους.

Στην ίδια σειρά, το βιολογικό γεύμα λαχανικών με 100% βιολογικό αρακά, μπρόκολο και κολοκυθάκι, είναι ιδανικό για την πρώτη επαφή με τα λαχανικά, αλλά και ως συμπλήρωμα ή σε συνδυασμό με άλλα γεύματα που μπορεί να ετοιμάσει η μαμά!

Για τα παιδάκια από 6 μηνών και πάνω, τα βιολογικά βρεφικά γεύματα φέρνουν δύο ακόμα υπέροχους συνδυασμούς: ζυμαρικά (κους κους) με κοτόπουλο και ζυμαρικά με σάλτσα κρέατος που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την ανάπτυξή τους.

Βιολογικά βρεφικά δημητριακά

Τα βιολογικά βρεφικά δημητριακά της Nestlé είναι φτιαγμένα από 100% βιολογικά δημητριακά (σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης), από επιλεγμένες καλλιέργειες, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, ενώ διαλύονται εύκολα δημιουργώντας μια υπέροχη κρέμα, σε τρεις ξεχωριστές γεύσεις.

  • Χωρίς γάλα: με σιτάρι και βρώμη και με σιτάρι, βρώμη και γεύση βανίλιας
  • Με γάλα: με σιτάρι, βρώμη και μπανάνα

Η σωστή διατροφή από τα πρώτα ηλικιακά στάδια είναι πολύ σημαντική τόσο γιατί εξασφαλίζει την ιδανική ανάπτυξη του παιδιού, όσο και γιατί θέτει τα θεμέλια μιας υγιούς ενήλικης ζωής, οπότε αξίζει την προσοχή μας!

*Το παρόν άρθρο χορηγείται από τη Nestlé Ελλάς.

v