Ποιο είναι το ιδανικό νησί για κάθε ζώδιο

Ποιο είναι το ιδανικό νησί για κάθε ζώδιο

Ποια ζώδια θα πάνε στην Πάρο και τη Νάξο, τον αέρα τους ν’ αλλάξουν και ποια στη Μύκονο και στη Σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι; Το κάθε ζώδιο έχει το νησί που του ταιριάζει γάντι, σύμφωνα με τα βασικά χαρακτηριστικά του. Εσείς ξέρετε το δικό σας;

*Φωτογραφία: urlaubstracker.de

Αιγόκερως: Χαλαρά και ήσυχα

Έχει έναν και μόνο στόχο στις διακοπές του: να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, γι’ αυτό και του ταιριάζουν οι πιο ήσυχοι προορισμοί χωρίς πολλά-πολλά. Η Αίγινα είναι μια καλή επιλογή για τους Αιγόκερους που δεν θέλουν να κάνουν μεγάλο ταξίδι και που ξεκινούν από Αθήνα, όπως και η Άνδρος για εκείνους που τους βολεύει το λιμάνι της Ραφήνας.

Υδροχόος, ο «ψαγμένος»

Φημίζεται για το ότι είναι πρωτοπόρος. Κοιτάζοντας μπροστά, λοιπόν, ο Υδροχόος θα ανακαλύψει ένα νησί που έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του, αλλά ακόμα δεν μαζεύει πολύ κόσμο. Οι πολλές ώρες στο πλοίο δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο του γιατί, ως γνωστόν, τίποτα δεν μπορεί να του χαλάσει τη διάθεση. Κλείσατε εισιτήρια για Φολέγανδρο;

Ιχθείς, ονειροπόλος και στις διακοπές

Θέλει να πάει σε ένα γραφικό νησί με πολλές φυσικές ομορφιές αλλά θέλει επίσης την άνεση και την πολυτέλειά του. Πού θα πέρναγε τέλεια; Σε ένα 4στερο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη με πισίνα υπερχείλισης, απ’ όπου θα χάζευε το ηλιοβασίλεμα.

Κριός: Έλα, μην καθόμαστε...

Θέλει να εξερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή το νησί που θα επισκεφθεί, να δει αξιοθέατα, μουσεία, να κολυμπήσει σε παραλίες που μόνο αυτός θα βρει και γενικώς να μην κάτσει ούτε λεπτό. Οι πολυτέλειες τον αφήνουν παγερά αδιάφορο- το ξενοδοχείο το θέλει μόνο για να κοιμάται. Ιδανικό νησί για να μην βαρεθεί ούτε λεπτό: η Κρήτη.

Ταύρος: Καλοπέραση με όρια

Μέλημά του η καλοπέραση αλλά χωρίς υπερβολές και η ξεκούραση. Ο Ταύρος θέλει να πάει σε ένα νησί που έχει κόσμο αλλά δεν γίνεται πανικός, να χαλαρώνει τη μέρα σε beach bar, να συνεχίσει με φαγητό στο ταβερνάκι παραδίπλα και το βράδυ να βγει για ποτό. Στην Πάρο θα πέρναγε τέλεια.

Δίδυμος: Ξενύχτι, παραλία κι Άγιος ο Θεός

Ο κλασικός Δίδυμος θέλει να δει κόσμο, να γλεντήσει, να ξενυχτήσει,  να φλερτάρει και να χαλαρώσει στις παραλίες. Η Ρόδος θα του δώσει ό,τι ακριβώς ψάχνει. Και αν του έρθει η όρεξη, θα κάνει και τον τουρισμό του στο Νησί των Ιπποτών- απαραίτητη προϋπόθεση να αντέχει μετά το ξενύχτι.

Καρκίνος: Το παν είναι η παρέα

Δεν θέλει πολλά ένας Καρκίνος για να περάσει καλά, αρκεί να είναι μαζί με τα κοντινά του άτομα, είτε αυτά είναι οι φίλοι είτε η οικογένειά του. Μια καλή επιλογή είναι η Τήνος, αλλά φυσικά όχι το δεκαήμερο 10-20 Αυγούστου που το νησί βουλιάζει. Του αρέσει γιατί συνδυάζει την ηρεμία με την παρεΐστικη και οικογενειακή ατμόσφαιρα που επιζητά.

Λέων: Ψάχνει το τέλειο

Θέλει να πάει σε ένα νησί που θα εντυπωσιάσει τον ίδιο αλλά και τους φίλους του όταν γυρίσει από τις διακοπές και τους διηγείται πού πήγε και πώς πέρασε. Θα αποφύγει τις κλασικές κοντινές Κυκλάδες γιατί του φαίνονται κοινές και θα προτιμήσει τα Επτάνησα που ταιριάζουν στη... μεγαλοπρέπειά του. Η Κεφαλονιά και η Λευκάδα του ταιριάζουν απόλυτα.

Παρθένος, ο μοναχικός

Ο παρεξηγημένος Παρθένος στις διακοπές θέλει να περάσει χρόνο με τον εαυτό του. Θα πει, λοιπόν, «όχι» σε κάθε νησί με «βαβούρα» και φυσικά στον πολύ κόσμο. Αφού οργανώσει το καθετί και κάνει λίστα με όλα όσα χρειάζεται να ψωνίσει πριν το ταξίδι του, θα κλείσει εισιτήρια για την πανέμορφη Αστυπάλαια ή για το Καστελλόριζο.

Ζυγός: Κριτήριο η διασκέδαση

Με το που ανοίγει λίγο ο καιρός, σκέφτεται τις καλοκαιρινές του διακοπές. Και φυσικά το κριτήριό του είναι πού θα περάσει καλά, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο κλασικός Ζυγός, λοιπόν, θα προτιμήσει τη Μύκονο, όπου το πάρτι αρχίζει από το πρωί. Ο Ζυγός που έχει βαρεθεί τη Μύκονο γιατί έχει πάει πολλές φορές, θα προτιμήσει την Ικαρία μόνο και μόνο για να πηγαίνει σε πανηγύρια κάθε βράδυ.

Σκορπιός: «Πού έχει κόσμο φέτος;»

Πώς είναι ο Παρθένος; Το ακριβώς αντίθετο. Το ιδανικό νησί γι’ αυτόν είναι εκείνο που μαζεύει πολύ κόσμο με τον οποίο μπορεί να φλερτάρει. Θέλει να νιώθει ότι είναι μέσα σ’ όλα γι’ αυτό και θα επιλέξει τις Κυκλάδες που σφύζουν από ζωή όπως η Πάρος και η Νάξος.

Τοξότης, ο περιπετειώδης

Ο Κριός ήταν ο πρώτος εξερευνητής της λίστας μας, ο Τοξότης, όμως τον ξεπερνάει. Γιατί εκτός από ανήσυχο πνεύμα, έχει την περιπέτεια μέσα του. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι θα σκαρφαλώσει σε βράχια, θα διασχίσει φαράγγια, θα φτάσει στους πιο απόκρημνους γκρεμούς, θα κολυμπήσει σε λίμνες και στο τέλος θα έχει την ενέργεια να κάνει water sports και φυσικά να βγει για ποτό. Θα περάσει τέλεια στη Νίσυρο (το ηφαίστειο θα τον ενθουσιάσει) αλλά και στη Ζάκυνθο, που θα έχει πολλά να δει.

*Μέρος των πληροφοριών προέρχεται από το in2life.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v