Η τραγική ιστορία των δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται

Η τραγική ιστορία των δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται

Ένας πατέρας αναζητά απεγνωσμένα τις δίδυμες κόρες του, τα ίχνη των οποίων έχασε όταν ξέσπασε η πυρκαγιά. Τα 9χρονα κορίτσια βρίσκονταν με τους παππούδες τους, όταν ξεκίνησε η τραγωδία και έκτοτε αγνοούνται.

Ο κ. Γιάννης Φιλιππόπουλος, αναγνώρισε τις κόρες του από πλάνα ενός ρεπορτάζ του Alpha, που έδειχνε τη διάσωσή τους σ’ ένα πλοιάριο. Μέχρι τότε οι δύο γονείς είχαν ψάξει παντού για να τις βρουν, χωρίς επιτυχία γι’ αυτό και ζήτησαν την βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό τους.

Το μόνο τους στοιχείο ήταν τα πλάνα του ρεπορτάζ, στα οποία φαίνεται, όμως, να στέκεται δίπλα στα δυο κορίτσια ένας άντρας.



Αφού έγιναν εκκλήσεις να βρεθούν τα κορίτσια που φαίνονταν να συνοδεύονται από τον άντρα, σύμφωνα με το άρθρο του newsit.gr  ,ο τελευταίος όταν παρουσιάστηκε στο τμήμα της Ραφήνας για να καταθέσει, υποστήριξε ότι ήταν δικά του παιδιά κι ότι πιθανόν ο Γιάννης Φιλιππόπουλος να μπερδεύτηκε λόγω της αναταραχής και της αγωνίας.

Οι τελευταίες αυτές εξελίξεις περιπλέκουν τα πράγματα, καθώς οι παππούδες των κοριτσιών αγνοούνται, όπως και οι δίδυμες.

H φωτογραφία είναι από το 24wro.com.gr

v