Η ιστορία πίσω απ' το μοντέλο που έκανε πασαρέλα θηλάζοντας

Η ιστορία πίσω απ το μοντέλο που έκανε πασαρέλα θηλάζοντας

Σε fashion show για μαγιό στο Miami, ένα καλλίγραμμο σώμα, ένα λαμπερό χαμόγελο και ένα... μωρό έκλεψαν τις παραστάσεις. Πρόκειται για το μοντέλο Mara Martin, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα κρατώντας αγκαλιά την 5 μηνών κόρη της, καθώς την θήλαζε. 

Προφανώς και η όλη ιστορία προκάλεσε σάλο, με πολλούς να εγκωμιάζουν την κίνηση του μοντέλου και άλλους να αφήνουν τα δηλητηριώδη σχόλιά τους στο Instagram.

Σε συνέντευξή της η Mara δήλωσε «Ο θηλασμός για μένα είναι κάτι φυσιολογικό και έχει γίνει η καθημερινότητά μου τους τελευταίους 5 μήνες. Όταν ήρθε η σειρά μου να βγω στην πασαρέλα, δεν το πολυσκέφτηκα.»

Παρόλα αυτά, τα κακόβουλα σχόλια ήταν πολλά -μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα που έλεγε ότι το θέαμα ήταν αηδιαστικό- προκαλώντας την οργή μιας φίλης του μοντέλου, η οποία έγραψε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

«Η Mara είναι η καλύτερή μου φίλη. Πέρασε 12 ώρες στο casting πάνω σε τακούνια κρατώντας την 9 κιλά κόρη της κάθε μέρα της διαδικασίας αποκλεισμού. Η παραγωγή λάτρεψε το μωρό και μάλιστα της πρότεινε να κάνει πασαρέλα μαζί με την κόρη της κατά τη διάρκεια του show. Λίγο πριν αρχίσει το show, όταν ήρθε η ώρα της πασαρέλας το μωρό θήλαζε. Ο υπεύθυνος της πρότεινε να βγουν μαζί. Δεν ήταν προχεδιασμένο! Στην πραγματικότητα, φρίκαρε και μου έστειλε μήνυμα αμέσως μετά να μου πει τι έγινε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σ' αυτό. Το μωρό πεινούσε. Τέλος.»

v