Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων ανοίγει σε λίγες μέρες τις πόρτες του στο κοινό

Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων ανοίγει σε λίγες μέρες τις πόρτες του στο κοινό

Ακούγοντας τη λέξη μουσείο, το μυαλό μας πάει στα κλασικά μουσεία που επισκεπτόμαστε -με το ζόρι, ας το παραδεχτούμε- όταν ήμαστε μαθητές. Διαβάζοντας, όμως, για το Μουσείο Ψευδαισθήσεων, που ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό σε λίγες μέρες,  το μυαλό μας πάει σε κάτι πολύ πιο διασκεδαστικό.

Εκεί, λοιπόν, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα μεταφερθούν για λίγο στον κόσμο των ψευδαισθήσεων, εξερευνώντας τα διαφορετικά δωμάτια του μουσείου. Ενδεικτικά, στο δωμάτιο του Απείρου, θα δείτε πώς είναι να αψηφάς τη βαρύτητα και στο δωμάτιο με τους Καθρέφτες θα δείτε τον εαυτό σας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ενώ θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα ολογράμματα που εκτίθενται στον χώρο του μουσείου. 

Για να τα ζήσετε όλα αυτά, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή 2 μέρες ακόμα, αφού το Μουσείο Ψευδαισθήσεων ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 119)- ό,τι πρέπει να συνδυάσετε τη βόλτα σας με τα ψώνια του Σαββάτου. 

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται στα 9 ευρώ για τους ενήλικες και στα 6 ευρώ για τα παιδιά από 5-18 ετών. Ωστόσο, αν σας συμφέρει περισσότερο, προτιμήστε το οικογενειακό εισιτήριο, η τιμή του οποίου διαμορφώνεται στα 23 ευρώ. 

Περισσότερες πληροφορίες θα δείτε εδώ και στο Facebook

Προς το παρόν, πάρτε μία γεύση από τις φωτογραφίες:

v