Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας

Η πρώτη κακοκαιρία της χρονιάς με το όνομα «Ξενοφών» πλήττει όλη την χώρα Και τώρα άρχισε να «χτυπάει» και την Αττική. Γι' αυτό με απόφαση της Περιφέρειας , όλα τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε τη επίσημη ανακοίνωση: «Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής».

Σημειώνεται ότι τα σχολεία του δήμου Σαρωνικού, της Ζακύνθου, της Άνδρου, της Τήνου και της Μυκόνου παρέμειναν και σήμερα κλειστά λόγω της κακοκαιρίας. 

Όπως διαβάζουμε στο Έκτακτο Δελτίο Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ., τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και το σαββατοκύριακο, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας τις επόμενες μέρες. 

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με... περιπέτειες!

Πηγή: euro2day.gr

v