Φροντίδα απαλή σαν χάδι από την Εύρηκα με το νέο απορρυπαντικό Εύρηκα Baby

Φροντίδα απαλή σαν χάδι από την Εύρηκα με το νέο απορρυπαντικό Εύρηκα Baby

Είναι σίγουρο ότι πριν ακόμα το μωράκι σας φτάσει στο σπίτι, έχετε ήδη φροντίσει να είναι όλα τέλεια: τα σεντονάκια του, οι κουρτίνες στο δωμάτιό του, τα κρεμαστά παιχνίδια του και φυσικά η αλλαξιέρα, η γκαρνταρόμπα καθώς και τα «κουζινικά» του. Διαλέξατε τα ρουχαλάκια και τα ειδικά σκεύη του με προσοχή και αγάπη για να είναι εκτός από βολικά και όμορφα, φτιαγμένα από υλικά που δεν θα προκαλέσουν ερεθισμούς και αλλεργίες.

Με την ίδια σκέψη και αμέριστη προσοχή, η Εύρηκα προτείνει ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου ειδικά σχεδιασμένο για τα ρούχα των βρεφών, δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, που είναι κατάλληλο και για τα ρούχα των μεγάλων. Το Εύρηκα Baby, χάρη στην απαλή σύνθεσή του από 100% φυτικό πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι, καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμα και τους δύσκολους λεκέδες, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τα ρούχα. Αντίστοιχα το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby με εξίσου προσεγμένη σύνθεση, συνδυάζει την αγνότητα με την άψογη καθαριότητα των βρεφικών σκευών για να έχετε μερικές έγνοιες λιγότερες.

Θέλετε να τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν; Πάρτε μέρος στην κλήρωση, διαβάζοντας τα άρθρα και απαντώντας στις απλές και διασκεδαστικές ερωτήσεις του μεγάλου διαγωνισμού ΕΥΡΗΚΑ BABY στην ενότητα Clean & Win! Θα μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση και οι τυχεροί θα κερδίσουν δωροκιβώτια γεμάτα προϊόντα Εύρηκα Baby. Εμπιστευθείτε τα! Καθαρίζουν σαν Εύρηκα, περιποιούνται σαν χάδι!

Για περισσότερα tips και πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα του μωρού σας και των ρούχων του, επισκεφτείτε το επίσημο site και συγκεκριμένα την ενότητα Baby Blog!

v