5 στάσεις για πιο βαθιά διείσδυση

5 στάσεις για πιο βαθιά διείσδυση

Το ποια στάση θα επιλέξετε στο σεξ, είναι σαν το μαγείρεμα του αγαπημένου σας φαγητού: ξέρετε ποιο είναι, ξέρετε να το μαγειρεύετε, ξέρετε και να το απολαμβάνετε! Μερικές φορές, όμως, υπάρχουν συνταγές και tips που μπορούν να απογειώσουν την κουζίνα σας αλλά που δεν τις έχετε δοκιμάσει ακόμα.

Το ίδιο συμβαίνει και με το sex. Υπάρχουν στάσεις που εξασφαλίζουν περισσότερες και «βαθύτερες» απολαύσεις. Αρκεί να τις μάθετε και να τις εντάξετε στο καθημερινό σας… βραδινό πρόγραμμα.

G, G, και πάλι G

 

Πώς γίνεται: Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σας να στηρίζονται στους ώμους του συντρόφου σας ενώ εκείνος είναι ανάμεσα στα πόδια σας,  όπως στη φωτογραφία.

Tί κερδίζετε: Αυτή η θέση είναι καταπληκτική γιατί όταν σηκώνετε τα πόδια σας, η διείσδυση είναι πιο βαθιά και πιο… εύστοχη! Το σημείο G είναι πάντα ο στόχος.

Extra bonus: Ζητήστε από τον σύντροφό σας να εναλλάσσει τις κινήσεις του για περισσότερη απόλαυση.

 

Πρόσωπο με πρόσωπο

 

Πώς γίνεται: Ο σύντροφός σας κάθεται σε μια καρέκλα ή στην άκρη του κρεβατιού. Κάθεστε επάνω του με το πρόσωπό σας να κοιτά το δικό του.

Tί κερδίζετε: Με αυτή τη στάση, έχετε τον απόλυτο έλεγχο του βάθους της εισόδου αλλά και της ώθησης. Επίσης, όντας καθισμένος ο παρτενέρ σας, έχει περισσότερες αντοχές για… μαραθώνιο σεξ.

Extra bonus: Αφήστε τα δάχτυλά σας (και τα χέρια) να μιλήσουν. Μόλις καθίσετε, μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας οπουδήποτε στο σώμα σας ή στον σύντροφό σας για να κάνετε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.

 

Η πολυθρόνα

 

Πώς γίνεται: Ο σύντροφός σας είναι καθιστός στην άκρη του κρεβατιού και εσείς επάνω του, με την πλάτη προς το πρόσωπό του.

Tί κερδίζετε: Αυτή η θέση θα «βρει» κατευθείαν το σημείο G σας. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να ενισχύσετε την απόλαυση.

Extra bonus: Φέρτε τα γόνατα πιο κοντά στο στήθος σας, στηρίζοντας τα πόδια στο κρεβάτι.

 

Το κοχύλι

 

Πώς γίνεται: Ξαπλώστε με τα πόδια σας ανασηκωμένα και ανοιχτά, σχηματίζοντας ένα V, ενώ ο παρτενέρ σας βρίσκεται ανάμεσά σας.

Tί κερδίζετε: Τα χέρια είναι ελεύθερα να δουλεύουν την κλειτορίδα σας.

Extra bonus: Προσπαθήστε να πιάσετε τους αστραγάλους σας. Η κίνηση αυτή μπορεί να σας δώσει σταθερότητα και πρόσθετο τέντωμα. 

Η άμαξα

Πώς γίνεται: Ο παρτενέρ σας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Καθήστε επάνω του με την πλάτη, με τέτοιο τρόπο ώστε να ακουμπούν οι παλάμες σας στο πάτωμα. Ανοίξτε τα πόδια σας και φέρτε τα (τεντωμένα) γύρω από τη μέση του.

Tί κερδίζετε: Αυτή η θέση επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση καθώς σας δίνει την ευελιξία να… ηγείστε του παιχνιδιού, δίνοντας ώθηση με τα χέρια σας. 

Extra bonus: Σφίγγετε τα πόδια στη μέση του συντρόφου σας για μια ισχυρή κορύφωση.

v