Πώς να φορέσετε σωστά τις μπότες

Πώς να φορέσετε σωστά τις μπότες

Αν ρωτήσεις μια γυναίκα ποιο είναι τo αγαπημένο της κομμάτι από τη χειμερινή της γκαρνταρόμπα, οι μπότες θα είναι σίγουρα στο top 3 των επιλογών της. Δεδομένου μάλιστα ότι η ζέστη αρχίζει σιγά- σιγά να μας αποχαιρετά και το κρύο και οι βροχές... έρχονται καταπάνω μας, οι μπότες έρχονται επάξια να αντικαταστήσουν τις μπαλαρίνες και τα αθλητικά που είχαμε βολευτεί το φθινόπωρο. Για να μην καταλήξουμε να τις φοράμε μόνο με τζιν, μπορούμε να παίξουμε με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς, έχοντας πάντα στο μυαλό μας την άνεση αλλά και το στιλ μας.

Καλσόν με σχέδια και ριχτή φούστα

Σας αρέσει το boho στιλ; Μπορείτε να το πετύχετε συνδυάζοντας τις καμηλό μπότες με ένα μαύρο καλσόν με ανάγλυφα σχέδια και μία floral ριχτή φούστα.



Total black

Το μαύρο είναι το αγαπημένο χρώμα των περισσότερων γυναικών για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Οι μαύρες μπότες λοιπόν, θα «δέσουν» με ένα total black σύνολο που θα μπορείτε να φοράτε από το πρωί ως το βράδυ. Εμπλουτίστε το στιλ σας με χρυσές λεπτομέρειες στα αξεσουάρ.



Φορέστε τις μπότες πάνω απ’ το γόνατο όπως πρέπει

Για να μην πέσετε στην παγίδα να φορέσετε τις ψηλές μπότες υπονομεύοντας το στιλ σας, συνδυάστε τις με ένα πλεκτό σκούρο φόρεμα και το αγαπημένο σας παλτό. Και πετύχατε το απόλυτο sexy chic στιλ.



Για πιο casual εμφανίσεις, βάλτε τις πάνω απ’ το τζιν:



Με φούστα και πουκάμισο

Για τις επίσημες και επαγγελματικές εμφανίσεις σας, αρκεί ένα κλασικό λευκό πουκάμισο μαζί με μια μαύρη φούστα σε ίσια γραμμή και ένα ζευγάρι μπότες με λίγο τακούνι- και τόσο απλά, ξενοιάσατε.



Φυσικά με κολάν!

Είτε με το κλασικό υφασμάτινο κολάν…

Είτε με τη sexy δερμάτινη εκδοχή του…



Μακρύ φόρεμα, τζάκετ και μπότες

Μπορείτε να βάλετε ακόμα και ένα καλοκαιρινό σκούρο φόρεμα που θα φορέσετε μαζί με το αγαπημένο σας φθινοπωρινό τζάκετ. Και το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι:



Αν πάλι προτιμάτε τα κοντά φορέματα…

Μπορείτε να «παίξετε» με το χρώμα του καλσόν για να αναδείξετε το στιλ σας.



Το μικρό μαύρο φόρεμα πάει (και) με τις μπότες

Αν θέλετε να είστε απλή, λιτή και απέριττη στις εξόδους σας, η πιο γρήγορη επιλογή είναι το κλασικό μαύρο φόρεμα μαζί με τις μπότες σας και καλσόν στο χρώμα του δέρματος.



Τζιν= αξία ανεκτίμητη 

Οι flat μπότες που θυμίζουν τις μπότες του ιππέα, πάνω απ’ το τζιν είναι ό,τι πιο βολικό μπορείτε να φοράτε όλη την ημέρα.



Αν κρυώνετε πολύ, μπορείτε να φορέσετε τις μπότες-γαλότσες με πλεκτές γκέτες με διακριτικά σχέδια.



*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το pinterest

v