«Black Friday»: Δείτε τις μεγάλες προσφορές στα παιδικά είδη

«Black Friday»: Δείτε τις μεγάλες προσφορές στα παιδικά είδη

Η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου έφτασε και οι μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς είναι εδώ!  «Black Friday», λοιπόν, και ετοιμαζόμαστε για τα ψώνια μας….

Η αγαπημένη παγκόσμια συνήθεια, που πλέον έχει καθιερωθεί και στην Ελλάδα, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας και να καλύψουμε βασικές μας ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα για να χαρίσετε στα αγγελούδια σας οτιδήποτε χρειάζονται και λαχταράει η καρδιά τους. Με τέτοιες τιμές, εξάλλου, μπορούμε να τους κάνουμε και ένα χατίρι παραπάνω!

Τα πάντα για το μωρό

Βρείτε τα πάντα για το μωρό σας και εκμεταλλευθείτε τις μεγάλες προσφορές!

Καρότσια, σεντόνια, πάρκο, μπιμπερό, μάρσιππους και ό,τι άλλο νομίζετε πως χρειάζεται ένα παιδί από τη γέννησή του μέχρι να πάει σχολείο, μπορείτε αυτές τις μέρες να τα βρείτε σε τιμές εξαιρετικά συμφέρουσες.  Ήρθε η ώρα να φτιάξετε ή να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο, να εξασφαλίσετε το παιδικό του καθισματάκι για το αυτοκίνητο ή να ετοιμάσετε την… προίκα του!

Kidscom: Μaclaren, joeie, plan toys και πολλές ακόμα μεγάλες μάρκες σε ειδικές τιμές Black Friday,εδώ.
 


Bebejou:
Tα bebejou, τηρούν την παράδοση της… Black Friday για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μας υπόσχονται τιμές που θυμίζουν μια άλλη εποχή! Δείτε τα πάντα εδώ.

Όνειρα bebe: Ανακαλύψτε εξαιρετικές προτάσεις σε μια μεγάλη ποικιλία βρεφικών και παιδικών ειδών, σε τιμές Black Friday, με ένα κλικ!

 
Παιδικά ρούχα και παπούτσια

Αυτές τις μέρες, είναι ευκαιρία να ψωνίσετε τα ρούχα και τα παπούτσια που χρειάζεται το αγγελούδι σας, ενδεχομένως και είδη ένδυσης που θα χρειαστεί αργότερα! Κάποιες προσφορές είναι πραγματικά εντυπωσιακές και αξίζει τον κόπο να τους ρίξετε μια ματιά.

Maison Marasil: Τα γνωστά σε όλους μας  παιδικά ρούχα Marasil, έρχονται με εκπτώσεις έως και 70%! Δείτε τα όλα εδώ.

Lapin House: Τα Lapin House υποδέχονται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου με ειδικές προσφορές σε παιδικά και βρεφηκά είδη, και οτιδήποτε αφορά το μωρό μας! Δείτε τα όλα εδώ.

H&M: Τα παιδικά H&M ρίχνουν τις ήδη χαμηλές τιμές τους άλλα 20% και σας περιμένουν εδώ!

Alouette: Τα Alouette, με εκπτώσεις έως και 30%, σας δίνει την ευκαιρία να ψωνίσετε ρούχα της αγαπημένη σας μάρκας εδώ.

Παιχνίδια!

Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στα παιδιά σας, είναι… παιχνίδια και βιβλία! Εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες εκπτώσεις της Παρασκευής και βρείτε τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε προνομιακές τιμές. Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και όλοι θα θέλαμε να ψωνίσουμε τα δώρα του Άη—Βασίλη σε μισή τιμή…

Public: Οι εκπτώσεις και οι ειδικές προσφορές των Public είναι πραγματικά δελεαστικές και μπορείτε να τις δείτε εδώ. Το μόνο που θα σας πούμε, είναι πως μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα τους Lego, έως και -40%!

Μουστάκας: Στον Μουστάκα, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 24/11, με κάθε σας αγορά παίρνετε το δέυτερο προιόν στη μισή τιμή! Δείτε τα όλα εδώ και εκμεταλλευθείτε την προσφορά!

Φτιάξτε τις λίστες με τα ψώνια σας, λοιπόν, και περιμένετε την μέρα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς!

v