10 απίστευτα σχολικά αξεσουάρ που θα ήθελε να αποκτήσει κάθε παιδί

10 απίστευτα σχολικά αξεσουάρ που θα ήθελε να αποκτήσει κάθε παιδί

Η επιστροφή στο σχολείο και το διάβασμα των μαθημάτων μπορούν να γίνουν λίγο πιο ευχάριστα με τα κατάλληλα gadgets. Η αλήθεια είναι ότι εμείς τα ζηλέψαμε λίγο και κάποια απ’ αυτά θα τα χρησιμοποιούσαμε με μεγάλη μας χαρά- ακόμα κι αν έχουμε αφήσει πίσω τα μαθητικά μας χρόνια προ πολλού.

Μπαλάκι αντιστρες- Γη

Για τους μαθητές που δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το άγχος τους, το μπαλάκι αντιστρές είναι ό,τι χρειάζονται για να χαλαρώνουν. Παράλληλα, μπορούν να μάθουν και λίγη Γεωγραφία χαζεύοντας την υδρόγειο.Θα το βρείτε online εδώ.

Τιμή: 3,90 ευρώ.

Μολύβια για μικρούς εξερευνητές

Κυκλοφορούν σε 5 διαφορετικές εκδοχές και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μολύβι- πρίσμα, μεγεθυντικό φακό, πυξίδα, θερμόμετρο και σβηστήρα για τις εξερευνήσεις του παιδιού.*Το προϊόν είναι κατάλληλο για παιδιά από 5 ετών.

Θα το αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 2,45 ευρώ.

Μολυβοθήκη σε σχήμα χεριού

Ίσως το πιο πρωτότυπο αξεσουάρ της λίστας μας που τραβάει τα βλέμματα και θυμίζει κάτι από… την οικογένεια Άνταμς. Θα την αγοράσετε online από εδώ.

Τιμή: 15,50 ευρώ.

Κασετίνες που αλλάζουν σχέδιο

Είναι φτιαγμένες από σιλικόνη και στη συσκευασία περιέχονται 180 κομμάτια, που τα παιδιά μπορούν να εφαρμόζουν στις εγκοπές της για να φτιάχνουν ό,τι σχέδιο θέλουν, όποτε θέλουν- ακόμα και να το αλλάζουν καθημερινά.Θα τη βρείτε εδώ.

Τιμή: 14,90 ευρώ.

Ξύστρα Lego

*Φωτογραφία: studentstores.com

Τα αγαπημένα τουβλάκια των παιδιών και σε ξύστρα, για να μπερδεύονται με τα πραγματικά Lego!

Θα τη βρείτε εδώ.

Τιμή: 1,60 ευρώ.

Σετ γόμα και σκουπάκι καθαρισμού

… για να κρατάει το παιδί καθαρές τις σημειώσεις του και να  απομακρύνει τα υπολείμματα που αφήνει η γόμα στο τέλος.Δείτε το online εδώ.

Τιμή: 6 ευρώ.

Σακίδιο πλάτης μίνι βατραχάκι

Το σχήμα του τα επισκιάζει όλα και χωράει τα απαραίτητα για τις σχολικές εκδρομές ή τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού.Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 36 ευρώ.

Φαγητοδοχείο Star Wars

Οι μικροί λάτρεις του Star Wars θα ενθουσιαστούν να τρώνε καθημερινά το κολατσιό τους παρέα με τον Darth Vader. Σας το παραδίδουμε.Βρείτε το εδώ.

Τιμή: 6 ευρώ.

... και τσάντα Star Wars

Το πρόσωπο του Storm Trooper σε τσάντα! Οι φανς του Star Wars θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Αγοράστε την από εδώ.

Τιμή: 11,90 ευρώ.

Μαγνητική αιωρούμενη υδρόγειος σφαίρα

Αν το παιδί δυσκολεύεται με τη Γεωγραφία, τώρα μάλλον θα  την δει με άλλο μάτι. Δεν είναι κάτι μαγικό ή ανεξήγητο, η σφαίρα αιωρείται χάρη στη μαγνητική της βάση.Θα την αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 29,50 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v