Τέλεια δώρα για να σας λατρέψει το βαφτιστήρι σας

Τέλεια δώρα για να σας λατρέψει το βαφτιστήρι σας

Αν είστε νονός ή νονά το ξέρετε καλά: έφτασε η περίοδος που πρέπει να βάλετε το χέρι στην τσέπη και χωρίς τσιγκουνιές, αλλά με φαντασία και όρεξη, να πάρετε λαμπάδα και ένα σούπερ δώρο για το βαφτιστήρι σας. Λογικά, έχετε ήδη αρχίσει να «πονοκεφαλιάζετε»: παιχνίδι ή βιβλίο; Ρούχο ή επιτραπέζιο; Γι’ αυτό κι εμείς τα βάλαμε κάτω, χωρίσαμε τα δώρα σε κατηγορίες κι έχουμε μερικές τέλειες προτάσεις να κάνουμε.

Φύγαμε:

Παιχνίδια

Λάκης Κοκαλάκης

Τα παιδιά φορούν ειδικά 3D γυαλιά και με το υπερόπλο τους κυνηγούν φαντασματάκια και νυχτερίδες, που εμφανίζονται στους τοίχους του σκοτεινού δωματίου όπου παίζουν. Μπορούμε να υπογράψουμε ότι θα «κολλήσουν»!



Θα το βρείτε εδώ

Πισινόμπαλα που γίνεται τραμπολίνο

Μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού, μπορείτε να κάνετε την πισινόμπαλα τραμπολίνο με μπάρα ασφαλείας, η οποία αφαιρείται για πιο ελεύθερο παιχνίδι, όταν το παιδί μεγαλώσει.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Αν η τιμή σας φαίνεται τσουχτερή, αλλά η ιδέα του τραμπολίνου δελαστική, τότε ρίξτε εδώ μια ματιά.

Επιτραπέζια

Μικρός πρίγκιπας – Ταξίδι στα Άστρα

Βασίζεται στην τρυφερή ιστορία του Εξυπερύ και, ειδικότερα, στην ομώνυμη ταινία. Οι μικροί παίκτες κινούν το αεροπλάνο τους από σύννεφο σε σύννεφο προσπαθώντας να μαζέψουν άστρα.

Θα το βρείτε εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε κι ένα βίντεο που θα σας πείσει.

Μίλα… αν μπορείς

Αν ψάχνετε ένα παιχνίδι που να είναι απλώς πολύ διασκεδαστικό, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή πρόταση. Οι παίκτες φορούν ένα (πολύ αστείο) μασελάκι και προσπαθούν να περιγράψουν τη λέξη που αναγράφεται στην εκάστοτε κάρτα. Ο χρόνος πιέζει και το μασελάκι δεν αφήνει πολλά περιθώρια για… καλή άρθρωση.



Αγοράστε το (και) από 'δω.

Ρούχα

Τα ρούχα είναι ένα απ’ τα πιο must δώρα για κάθε νονά και νονό! Η Άνοιξη μάς έχει χτυπήσει την πόρτα και επίσημα κι είναι ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα των παιδιών με cool, παιχνιδιάρικες επιλογές ιδανικές τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

Ξεψαχνίσαμε τη χρωματιστή, φρέσκια συλλογή Kids&Teens της Funky Buddha και προτείνουμε:

Για κορίτσια

Τζιν, ανοιξιάτικο φόρεμα

Πάει με όλα, είναι μοντέρνο, σούπερ βολικό και φρέσκο. Για κορίτσια... σοφιστικέ και στιλάτα! 



Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Σύνολο: έξωμο μπλουζάκι συνδυασμένο με σορτσάκι

Έχει λουλουδάκι, έχει βολάν, έχει ώμους έξω και χαρούμενα χρώματα. Είναι, με δυο λόγια, το τέλειο ανοιξιάτικο σύνολο για τη βαφτιστήρα σας!



Θα βρείτε εδώ το μπλουζάκι κι εδώ το σορτς.

Για αγόρια

Τ-shirt με prints

Αντί για ένα κλασικό μονόχρωμο η ριγέ κοντομάνικο μπλουζάκι, φέτος κάντε τη διαφορά και πάρτε του κάτι πιο funky! Αυτό το μπλουζάκι με τα μεγάλα, χρωματιστά prints θα απογειώσει το στιλ κάθε μικρού... φασιονίστα. 



Mπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Σύνολο: μακρυμάνικο πουκάμισο συνδυασμένο με τζιν

Το πουκάμισο -εκτός από πολύ μοντέρνο, και με χαρακτήρα- είναι από 100% βαμβάκι και ιδανικό για κάθε περίσταση, ενώ το τζιν προβλέπουμε ότι θα λιώσει πάνω του! 



Εδώ θα βρείτε το πουκάμισο κι εδώ το τζιν παντελόνι.

Δώρα-εμπειρίες

Escape room για παιδιά

Ποιος είπε ότι τα escape rooms είναι μόνο για μεγάλους; Χαρίστε στο παιδί και στους φίλους του μια περιπέτεια μυστηρίου, είτε απευθυνόμενοι σε κάποιο κανονικό escape room είτε σε ένα escape room που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά από 5 ετών, όπως αυτό

Πηγαίνετε για… οδήγηση

Μπορείτε να επισκεφτείτε μια πίστα καρτ και να ξεδιπλώσετε παρέα το οδηγικό σας ταλέντο. Στην Kartland στην Παλλήνη, για παράδειγμα, θα βρείτε ηλεκτρικά αμαξάκια για παιδιά από 3 ετών και καρτ για παιδιά από 8 ετών.

Μάθετε περισσότερα εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v