«Μπορεί να είμαι κουρασμένη όμως επιδιώκω να κάνω σεξ με τον άντρα μου»

«Μπορεί να είμαι κουρασμένη όμως επιδιώκω να κάνω σεξ με τον άντρα μου»

Όταν γίνεσαι γονιός, ο χρόνος που περνάς με τον σύντροφό σου είναι περιορισμένος. Τα παιδιά προέχουν και οι υποχρεώσεις δεν σταματούν να «τρέχουν». Η κούραση είναι έντονη και επηρεάζει σημαντικά τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Μια μαμά παραδέχεται ότι η ζωή της άλλαξε σημαντικά μετά τα παιδιά όμως, η ανάγκη της για τρυφερότητα παρέμεινε αναλλοίωτη. Στο παρακάτω κείμενο εξομολογείται για ποιους λόγους επιδιώκει να έχει ερωτική επαφή με τον σύζυγό της, ακόμη κι όταν είναι εξαντλημένη.

 

«Πραγματικά, χρειάζομαι αυτό το είδος επαφής και μόνο ο σύντροφός μου μπορεί να μου το δώσει.Ίσως αποτελώ μειοψηφία, αλλά μετά από μια δύσκολη μέρα με την κόρη μου προσκολλημένη επάνω μου, αντί να επιζητώ μοναξιά και ησυχία θέλω τον σύζυγό μου πιο πολύ! 

Το σεξ είναι το αγχολυτικό μου. Κάθε φορά που ένας άνθρωπος έρχεται σε οργασμό, παράγει την ορμόνη οξυτοκίνη η οποία μειώνει την αρτηριακή πίεση, σε αντίθεση με το άγχος που την αυξάνει. Οι συχνοί οργασμοί καταπολεμούν το άγχος και με κάνουν να κοιμάμαι καλύτερα.

Το σεξ βοηθάει να επικοινωνώ με τον σύζυγό μου. Εκτός από ότι μειώνει το άγχος, η σεξουαλική επαφή με βοηθάει να έρχομαι πιο κοντά με τον σύζυγό μου, το οποίο είναι ακόμα πιο σημαντικό! Ούσα μητέρα, είναι πολύ εύκολο να με απορροφήσουν οι καθημερινές έννοιες του παιδιού και να απομακρυνθώ από τον άντρα μου. Το σεξ μας ξαναφέρνει κοντά και τονώνει τη σχέση μας.

Μου υπενθυμίζει ότι εκτός από μητέρα είμαι και γυναίκα. Εκτός από μαμά και νοικοκυρά, είμαι και γυναίκα κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάω! Το να βρίσκεσαι όλη μέρα με ένα δίχρονο είναι πολύ όμορφο, αλλά χρειάζομαι και κάποιον να μου υπενθυμίζει την θηλυκή μου πλευρά και να με επιθυμεί. Και παρά την κουραστική μας καθημερινότητα, ο άντρας μου εξακολουθεί να με θέλει και μου το δείχνει!»

Πηγή: cafemom.com

v