23 χειμωνιάτικα σχέδια για μανικιούρ

23 χειμωνιάτικα σχέδια για μανικιούρ

Μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη τα Χριστούγεννα, ωστόσο η γιορτινή διάθεση είναι διάχυτη στο γραφείο, στο σπίτι, στα μαγαζιά. Έχετε αποφασίσει τις περισσότερες αγορές σας και το μόνο που απομένει να μην παραλείψετε είναι μία ανανέωση στο μανικιούρ. Οι χειμερινές τάσεις στα νύχια προτείνουν μεταλλιζέ, ευφάνταστα σχέδια και πολύ...χρυσό. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να κλέψετε μερικές ιδέες!

Μπορείτε να επιλέξετε το old time classic μαύρο χρώμα και να παίξετε στις λεπτομέρειες. Ματ βερνίκι, γκλίτερ, χρυσά αυτοκόλητα ή χρυσό «χαμόγελο» χαρίζουν γιορτινό και κομψό αποτέλεσμα.

Σκούρες ματ αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε διακοσμημένες με στρας έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση και δεν ξεφεύγουν από το χειμωνιάτικο mood!

Αν επιλέξετε σωστά τις αποχρώσεις του λευκού θα έχετε ένα πολύ αριστοκρατικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε βερνίκια νυχιών που έχουν ένα τόνο ροζ ή γκρι χρώματος. Αν πάλι λατρεύετε τα Χριστούγεννα και θέλετε να το δείξετε, μπορείτε να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικα σχέδια από χρυσό γκλίτερ. 

Αν είστε των έντονων χρωμάτων, προτιμήστε μοβ και κόκκινα βερνίκια νυχιών. Φροντίστε να μην διανθίσετε με στρας και γκλίτερ το μανικιούρ για να αποφύγετε τη «φασαρία» που δημιουργεί σαν αποτέλεσμα. Aυτό βέβαια δεν σας εμποδίζει να δημιουργήσετε μικρά και διακριτικά σχέδια.

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε με ένα πιο φυσικό και κομψό μανικιούρ, αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για εσάς. Δείχνουν ότι είστε προσεγμένη, χωρίς περιττολογίες.

Φωτογραφίες: pinterest.com

v