Μόδα από τα 60's: Η πιο θρυλική 10ετία επιστρέφει στην ντουλάπα σας

Μόδα από τα 60s: Η πιο θρυλική 10ετία επιστρέφει στην ντουλάπα σας

Τα 60s δεν ήταν απλά μια μόδα που ήρθε, πέρασε και ξεχάστηκε. Η φιλοσοφία της βασίστηκε στο γενικότερο κλίμα αλλαγής και απελευθέρωσης και εισήγαγε, ακόμα και στην βιομηχανία της μόδας, επαναστατικές αλλαγές και προτάσεις που ήρθαν για να μείνουν!

Τα 60s είναι μοναδική μόδα που ονομάστηκε «αντιμόδα» αφού πήγε κόντρα σε όλα τα συνηθισμένα και στερεοτυπικά πρότυπα. Ήταν η πρώτη που έφερε στο προσκήνιο τις ψηλές μπότες, τα φαρδιά παπούτσια με περίεργα τακούνια, τα παντελόνια «καμπάνες», τα ψυχεδελικά και γεωμετρικά σχήματα, τα τρουκς και τα κεντήματα, αλλά και τα ταγιέρ της Coco Channel και τα φορέματα σε στυλ πριγκίπισσας. Συγκεντρώσαμε κάποια από αυτά και σας τα προτίνουμε. 

Τα παλτό με έντονα χρώματα και γεωμετρικά σχήματα τραβούν πάντα την προσοχή, σας βγάζουν από τα καθιερωμένα και δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα.

 

Κι αν είστε fashion victim, επιλέξτε μια συνθετική γούνα σε χρώματα και σχέδια που παραπέμπουν στην χρυσή δεκαετία των 60's. 

Μακριά αέρινα φουστάνια, κατάλληλα για όλους τους σωματότυπους, θεωρούνται πλέον κλασικά κομμάτια που δεν λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα. Συνδυάστε τα με φαρδιά παπούτσια με περίεργα τακούνια, ψηλές μπότες ή ακόμα και μποτάκια.

Τα 60's έφεραν μαζί τους τα παντελόνια «καμπάνα», τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με ένα λεοπάρ μπλουζάκι ή σακάκι για μια εμφάνιση πραγματικά εντυπωσιακή. 

Εάν, πάλι, προτιμάτε τα κοντά φορέματα, ένα αέρινο φουστάνι με ψηλές μπότες σας γυρνάει πίσω στο χρόνο και κάνει την εμφάνισή σας επιβλητική και σέξι.

Εναλλακτικά, δοκιμάστε κάτι πιο... κομψό και θηλυκό. 

Στα 60's συγκαταλέγονται και τα κεντήματα στα τζιν παντελόνια και στα τζιν μπουφάν, μια μόδα που κυριαρχεί ακόμα και εν έτη 2018.

Μην ξεχνάμε, όμως, πως τα 60's δεν έφεραν την ανατροπή μόνο στους hippies και τα εναλλακτικά ρεύματα της μόδας, αλλά καθιέρωσαν και το κλασικό γυναικείο πρότυπο της Coco Channel.

 Φωτογραφίες: www.pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v