Η συγκινητική αντίδραση αυτού του Άγιου Βασίλη όταν γνώρισε ένα τυφλό παιδί με αυτισμό

Η συγκινητική αντίδραση αυτού του Άγιου Βασίλη όταν γνώρισε ένα τυφλό παιδί με αυτισμό

Πολλοί λένε πως το πόσο «άνθρωπος» είσαι φαίνεται και στη δουλειά σου και ο Άγιος Βασίλης της φωτογραφίας το απέδειξε έμπρακτα. Όταν ήρθε η σειρά του 6χρονου Mathew να τον γνωρίσει, η μητέρα του παιδιού είπε στον γενειοφόρο άντρα ότι ο γιος της είναι τυφλός και ότι έχει αυτισμό. 

Η αντίδραση του Άγιου Βασίλη είναι το λιγότερο συγκινητική. Αμέσως της απάντησε «μην πεις τίποτα άλλο», κατέβηκε απ’ τον θρόνο του, έκατσε στο πάτωμα, ασχολήθηκε ουσιαστικά με το παιδί και προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Ο Άγιος Βασίλης μιλούσε με τον Mathew πολλή ώρα κι επειδή το αγόρι δεν βλέπει, τον άφησε να τον αγγίξει. Του είπε να του τραβήξει τα γένια και να του πάρει το καπέλο. Όταν ο Άγιος Βασίλης τον ρώτησε αν θα ήθελε κάτι άλλο, ο Mathew του απάντησε «θέλω να νιώσω τα βλέφαρά σου να ανοιγοκλείνουν». Ο Άγιος Βασίλης φυσικά τον άφησε και έμεινε αρκετή ώρα ακόμα με το 6χρονο αγόρι.

Στη συνέχεια τον σήκωσε στην αγκαλιά του και τον... σύστησε σε έναν από τους ταράνδους. 



«Ήταν πολύ όμορφο να βλέπω τον γιο μου έτσι. Ήταν ο καλύτερος Άγιος Βασίλης!», είπε η μαμά του αγοριού. Τελικά, κάποιοι Αγιοβασίληδες είναι όντως αληθινοί!

Πηγή: Thestircafemom.com

v