Τα φετινά Χριστούγεννα νιώστε ευγνωμοσύνη για τα καθημερινά δώρα της ζωής σας: Το βίντεο που θα σας συγκινήσει

Τα φετινά Χριστούγεννα νιώστε ευγνωμοσύνη για τα καθημερινά δώρα της ζωής σας: Το βίντεο που θα σας συγκινήσει

Πριν δύο χρόνια, η Forest Hill Church Charlotte, NC, δημιούργησε ένα βίντεο με θέμα την ευγνωμοσύνη που έγινε αμέσως viral. Στα δύο του λεπτά, παρακολουθούμε έναν άνθρωπο που ξυπνάει το πρωί τυλιγμένος σαν δώρο. Στη συνέχεια, ό,τι κι αν βλέπει γύρω του έχει χαρτί περιτυλίγματος: από την γυναίκα του και τα παπούτσια του, μέχρι το αυτοκίνητό του και τον καφέ του. Στο τέλος του βίντεο, εμφανίζονται στην οθόνη το ακόλουθο μήνυμα: «Αυτά τα Χριστούγεννα, μπορείτε να είστε ευγνώμονες για όλα τα δώρα γύρω σας!»

Είναι αναμφίβολα μια μεταφορά για τα καθημερινά δώρα που απολαμβάνουμε και τα οποία θεωρούμε δεδομένα. Δεδομένου ότι πλησιάζουν και οι γιορτές, το σίγουρο είναι πως έχουμε ανάγκη από την υπενθύμιση αυτού του μηνύματος!



Το ότι έχουμε ένα σπίτι, τρόφιμα, τον πρωινό καφέ μας, νερό για να πιούμε και να πλυθούμε και ανθρώπους που μας αγαπάνε, θα έπρεπε να μας γεμίζει ευγνωμοσύνη- συχνά, όμως, περνούν απαρατήρητα, επειδή είναι πάντα εκεί. Αυτό το βίντεο, έρχεται να μας θυμίσει πόσο τυχεροί κι ευνοημένοι είμαστε!

Πηγή: popsugar.com

v