Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ επιστρέφουν στο σινεμά!

Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ επιστρέφουν στο σινεμά!

Οι αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων, έρχονται μία ακόμη φορά να μας κάνουν να γελάσουμε με την νέα ταινία «Αστερίξ: Το μυστικό του μαγικού ζωμού», η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου. 

Θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε είτε με υπότιτλους, είτε μεταγλωττισμένη. Μάλιστα, στην ελληνική μεταγλωττισμένη εκδοχή, τις φωνές τους δανείζουν η Τόνια Σωτηροπούλου στην φουριόζα και πανέμορφη σύζυγο του Μαθουσαλίξ και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στον επιβλητικό και ανήσυχο Ιούλιο Καίσαρα.

Τι θα συμβεί αυτή τη φορά στον Αστερίξ και τον Οβελίξ;

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως πρέπει να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να τον αντικαταστάσει και να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.



Οι θρυλικοί Γαλάτες επιστρέφουν σ’ αυτή τη διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων μετά το επιτυχημένο και ευφυέστατο «Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών». Η νέα περιπέτεια, «Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» σφύζει από δράση, αστείες στιγμές, έξυπνους διαλόγους και ποπ αναφορές καθώς ξετυλίγει μία πρωτότυπη ιστορία που παραμένει πιστή στο πνεύμα των θρυλικών κόμικς των Goscinny και Uderzo. Με μια φράση, υπόσχεται να προσφέρει απολαυστικό θέαμα στους νέους και τους... παλιότερους φίλους του γαλατικού χωριού.

Μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσουμε από τώρα εισιτήρια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v