Οι σέξι άντρες που ερωτευτήκαμε στην εφηβεία μας

Οι σέξι άντρες που ερωτευτήκαμε στην εφηβεία μας

Όλες τους θυμόμαστε και όλες ήμασταν ερωτευμένες μαζί τους. Τους βλέπαμε φανατικά σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ακούγαμε τους δίσκους τους, κρεμούσαμε αφίσες τους πάνω από το κρεβάτι μας, κρύβαμε φωτογραφίες τους κάτω από το μαξιλάρι. Συχνά, τσακωνόμασταν με τις φίλες μας για το ποιος είναι πιο ωραίος, λες και αν τους υπερασπιζόμαστε, θα κερδίζαμε πόντους για να τους κατακτήσουμε.

Κι αυτοί ήταν τα πρώτα μας εφηβικά σκιρτήματα, τα οποία, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δύσκολα θα ξεχαστούν.

George Clooney

Ήταν, είναι και θα είναι ο πλέον γοητευτικός άντρας της γενιάς μας. Ακόμα και αν δεν είναι του γούστου σας, δύσκολα αμφισβητείται η γοητεία του.

Luke Perry

Κάποτε υπήρχε μεγάλη διαμάχη για τους πρωταγωνιστές της γνωστής σειράς Beverly Hills: Μπράντον ή Ντίλαν; Εμείς διαλέξαμε τον Ντίλαν διότι οι αδυναμίες δεν κρύβονται.

Johnny Depp 

Ποιος να φανταζόταν πως ο Tom Hanson της σειράς  21 Jump Street, ο γνωστός σε όλους μας Johnny Depp, θα γινόταν ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς μας; Κι όμως, είναι ακόμα εδώ και παραμένει πιο γοητευτικός από ποτέ.

Brad Pitt

Λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή; Ο Brad Pitt ξεχώρισε αρχικά για την τέλεια ομορφιά του στην ταινία Θέλμα και Λουίζ, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Αργότερα μας κατέπληξε τόσο με το ταλέντο όσο και με τις επιλογές του. Μπορεί, λοιπόν, να τον θαυμάσαμε για τα γλυκά του μάτια, αλλά μας κατακτά μέχρι και σήμερα για την προσωπικότητά του.

Jon Bon Jovi

Θυμάστε που αγοράζαμε τους δίσκους των Bon Jovi από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους; Ναι, εντάξει, τα τραγούδια τους ήταν ωραία αλλά και ο τραγουδιστής τους δεν πήγαινε πίσω…

Patrick Swayze

Όλες τον θυμόμαστε στο Dirty Dancing να λικνίζει το άψογο κορμί του κάτω από τους ήχους του Time Of My Life ευχόμενες να ήμασταν οι παρτενέρ του. Και στεναχωρηθήκαμε πολύ όταν μάθαμε πως έφυγε από τη ζωή.  

Richard Gere

Όταν τον ερωτευτήκαμε ήταν νέος, ωραίος, πλούσιος, επιτυχημένος και ερωτευμένος με την Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία Pretty Woman. Αργότερα, τον απολαύσαμε σε δεκάδες ταινίες και, αν και πλέον κοντά στα 70, για κάποιες είναι ο «απόλυτος» άντρας!

Tom Cruise

Ο γοητευτικός μπάρμαν που έκλεψε την νεανική μας καρδιά μεγάλωσε, διέπρεψε και είναι ακόμα εδώ να μας μαγεύει...

v