Τα 7 καλύτερα Sex Apps για iPhone

Τα 7 καλύτερα Sex Apps για iPhone

Όσο σεμνότυφη κι αν θέλει να δείχνει η Apple σε θέματα sex, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις προτάσεις διαφόρων εταιριών από την βιομηχανία του σεξ και ενέκρινε εφαρμογές που εγγυώνται πως θα κάνουν την ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα.

Από το «πικάντικο» παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια, μέχρι τη μεταμόρφωση της συσκευής σας σε… δονητή, δείτε τα 7 καλύτερα iPhone sex apps.

Sex Facts

Απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «Πού είναι το σημείο G;», «Τι μήκος έχει το μέσο ανδρικό μόριο;» και άλλα, ακόμα πιο... προκλητικά (π.χ. Τι είναι το deep throating;), υπόσχεται να δώσει το συγκεκριμένο app που χρησιμοποιεί μεν ρεαλιστική γλώσσα (όχι αστείους σεξουαλικούς ευφημισμούς), η οποία απευθύνεται, δε, μόνο σε όσους μιλούν Αγγλικά.

My Vibe

Προέρχεται από την εταιρία MyPleasure.com και σκοπό έχει να μετατρέψει την συσκευή σε… δονητή, «πειράζοντας» την υπάρχουσα λειτουργία της δόνησης. Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης εφαρμογής συμβουλεύουν να αφαιρέσετε την θήκη προστασίας της συσκευής σας πριν την χρησιμοποιήσετε και να την «εφαρμόσετε» πάνω από τα ρούχα σας και όχι απευθείας σε ακάλυπτα γεννητικά όργανα.

Προτείνουν, μάλιστα, να επιλέξετε αυτή την εφαρμογή στα προκαταρκτικά και όχι κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως ένα κανονικό sex toy.

iKamaSutra Lite

Αν αψηφήσετε τη γελοία, ανατολίτικου τύπου, μουσική (ή απλώς κλείστε τον ήχο της συσκευής), το app αυτό υπόσχεται να σας εμπνεύσει με τα άκρως περιγραφικά σκίτσα του που προβάλλουν άνδρες και γυναίκες σε… περίτεχνες ερωτικές στάσεις. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να σημειώσετε στάσεις που έχετε δοκιμάσει ή που θέλετε να δοκιμάσετε, ενώ διαθέτει και διαδραστικές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε την πρόοδό σας με άλλους, στο Facebook ή στο Twitter (προσοχή, βέβαια, στο ποιοι «φίλοι» σας θα την δουν). Στις παρατηρήσεις που έχουν γίνει σχετικά με την συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ότι τα στήθη των γυναικών αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας ακόμα και στις πιο ανάποδες στάσεις και ότι δεν περιλαμβάνονται γκέι ζευγάρια στα σκίτσα.

 Guide to Sex Toys from Adam & Eve

Αυτή η εφαρμογή έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς υπόσχεται να εξηγήσει σε άνδρες και γυναίκες πώς ακριβώς λειτουργούν τα sex toys και να δώσει κάθε πιθανή πληροφορία σχετικά με τα λιπαντικά και τα προφυλακτικά. Περιλαμβάνει videos, τα οποία καμιά φορά αργούν λίγο να «φορτώσουν», καθώς και περιγραφικά κείμενα, όλα -δυστυχώς- στα Αγγλικά. Επίσης, μέσω του εν λόγω app μπορείτε και να αγοράσετε online sex toys από το ηλεκτρονικό κατάστημα Adam & Eve.com.

Spice Dice

To app δημιουργήθηκε από την εταιρία προφυλακτικών -και προσφάτως λιπαντικών και δονητών- Durex και θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα. Βασίζεται στα ζάρια, το sex toy που πωλείται συνήθως σε sex shops, τα οποία κατευθύνουν τα ζευγάρια στο να δοκιμάσουν διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Και παρόλο που οι «light» κατηγορίες της εφαρμογής (π.χ. Romantic, Foreplay) είναι κάπως αδύναμες, στις πιο σέξι προτείνονται ιδέες για στάσεις, οι οποίες συνοδεύονται με αστεία διαγράμματα και χρήσιμες οδηγίες, χωρίς φυσικά να χρησιμοποιούνται ανάρμοστες λέξεις.

Διασκεδαστική είναι και η κατηγορία Kinky, στην οποία θα βρείτε προτάσεις όπως «Oral in a Hotel», «Vibrator at Work» και «Role Playing in the Shower», οι οποίες -αν μη τι άλλο- αρκούν για να διεγείρουν την ερωτική διάθεση (όσων γνωρίζουν Αγγλικά –δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση).

Τέλος, ο διαδραστικός παράγοντας είναι παρόν και εδώ: Μπορείτε να στείλετε με email την δραστηριότητά σας στον σύντροφό σας για να τον… βάλετε στο παιχνίδι, τις ώρες που δεν είστε μαζί.

Safe Sex Tips

Η εφαρμογή υπόσχεται να δώσει απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα προφυλακτικά, τα αντισυλληπτικά, το αντισυλληπτικό patch, το «τράβηγμα» (του άνδρα την ώρα του σεξ), καθώς και το γυναικείο προφυλακτικό.

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει, αν θέλετε να πληροφορηθείτε για θέματα γυναικείας ή ανδρικής αντισύλληψης, και… απολαύστε το σεξ με λιγότερο άγχος.

Θάρρος ή Αλήθεια

Έμπνευση για το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να έδωσαν τα φοιτητικά πάρτι που διοργανώνεται στα αμερικανικά κολλέγια και καταλήγουν σε… ομαδικά όργια. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για να γνωριστείς καλύτερα με τους υπόλοιπους παίκτες. Το πρώτο βήμα είναι η καταχώρηση των ονομάτων όσων συμμετέχουν. Σε κάθε γύρο ο παίκτης που «παίζει» επιλέγει να πει μια αλήθεια ή να κάνει μία θαρραλέα "ερωτική" πράξη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η εφαρμογή καλεί τον παίκτη σε απρόβλεπτες διαδικασίες (π.χ. «Προσπάθησε να ξεκουμπώσεις το παντελόνι του Bill χρησιμοποιώντας μόνο τα δόντια σου, ενώ θα κάνει και εκείνος το ίδιο σε εσένα»). Πάλι καλά που υπάρχει και η επιλογή «Αποκλείεται! Είμαι Κότα!» για όσους νιώσουν πολύ άβολα με κάποια διαδικασία.

Ακόμα, η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε τις δικές σας διαδικασίες θάρρους, αν και δε μπορείτε να προβλέψετε πότε και πόσο συχνά θα εμφανίζονται. Τέλος, μπορείτε να σώσετε, να προστατεύσετε με κωδικό και να συνεχίσετε όποια άλλη στιγμή θέλετε τα παιχνίδια σας.

Πηγή: Thedailybeast

v