Οι 5 καλύτερες ταβέρνες για την Τσικνοπέμπτη σύμφωνα με το Tripadvisor

Οι 5 καλύτερες ταβέρνες για την Τσικνοπέμπτη σύμφωνα με το Tripadvisor

H καλύτερη Πέμπτη του χρόνου βρίσκεται προ των πυλών: Τσικνοπέμπτη. Μπορεί να δουλεύουμε μέχρι αργά, τα παιδιά να έχουν φροντιστήριο, αλλά στην καρδιά του Έλληνα η Τσικνοπέμπτη ισούται με αργία και μεγάλες…αμαρτίες. Αντί,,λοιπόν, να κουραστείτε φέτος στην κουζίνα, ρίξτε το «έξω» σε μία από τις 5 καλύτερες ταβέρνες σύμφωνα με το Τripadvisor!

To Ρεμούτσικο

Διεύθυνση: Λεωφορος Αγίου Δημητρίου 120 Άγιος Δημήτριος, Αθήνα.

Τηλέφωνο: 21 0970 4515.

Ώρες λειτουργίας: 7.30 μ.μ.-1.00 π.μ.

Παρεΐστικη ατμόσφαιρα, καθαρό περιβάλλον και κάθε λογής κρεατικά! Το Ρεμούτσικο στον Άγιο Δημήτριο μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Φημίζεται για τα παΐδάκια, το κοντοσούβλι, αλλά και τις χειροποίητες πίτες. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παστουρμαδοπιτάκια και το γεμιστό μπιφτέκι. Το προσωπικό είναι φιλόξενο και φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση σας. Κλείστε εγκαίρως τραπέζι, καθώς η συγκεκριμένη ταβέρνα είναι πολύ…δημοφιλής.

Base Grill Athens

Διεύθυνση: Λ. Κωνσταντινουπόλεως 64 και Αμμοχώστου Περιστέρι

Τηλέφωνο: 2105757455

Ώρες λειτουργίας: 13.00-1.00

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κρεατοφαγεία της Αθήνας με πολλά και νόστιμα πιάτα. Παρόλο που απέχει πολύ από την παραδοσιακή ταβέρνα που έχουμε συνηθίσει, προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον με  μοναδικές ποικιλίες κρεάτων. Τα κρέατα είναι διαλεγμένα ένα προς ένα και άρτια ψημένα. Το γρήγορο προσωπικό σας καλωσορίζει με κεφτεδάκια μέχρι να αποφασίσετε τι θα παραγγείλετε και προτείνουμε να μην παραλείψετε τις τηγανιτές πατάτες εφόσον τα πιάτα δεν έχουν γαρνιρίσματα. Φήμες λένε ότι το συκώτι θα σας κάνει να γλύφετε και τα δάχτυλά σας.

Ο Τέλης Μπριζόλες

Διεύθυνση: Ευριπίδου 86, Πλατεία Κουμουνδούρου.

Τηλέφωνο: 2103242775.

Ωράρια Λειτουργίας: 12.00 μ.μ.-12.00 π.μ.

Ιστορική ταβέρνα που άφησε το στίγμα της για τα μπριζολάκια και τις πατάτες τηγανιτές. Εκτός όμως, από τα κρέατα θα σας εντυπωσιάσουν και οι χορταστικές μερίδες του. Το προσωπικό είναι πρόθυμο και γρήγορο να σας εξυπηρετήσει και δεν θα σας αφήσει να φύγετε αν δεν δοκιμάσετε το φημισμένο του μπουγιουρντί. Πρόκειται για μια παραδοσιακή ταβέρνα που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια λόγω γειτονιάς και γεύσης.

Ταβέρνα Θανάσης 1948

Διεύθυνση: Καβάφη 48, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2102288675.

Ώρες Λειτουργίας: 6.30 μ.μ.- 12.00 π.μ.

Ο Θανάσης 1948 είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα-εστιατόριο που λειτουργεί από το 1948. Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες ταβέρνες της Αθήνας και ένα από τα αξεπέραστα στέκια κρεατοφαγείας. Παρόλο που βρίσκεται 71 χρόνια στον χώρο της εστίασης δεν έχει υποβιβάσει  ούτε την ποιότητα στα πιάτα του, αλλά ούτε και την ζεστή φιλοξενία του. Ανάμεσα στα πολλά πιάτα, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το μοσχαράκι αλά Αρτζεντίνα, τα παιδάκια κοτόπουλο και την σπαλομπριζόλα.

Το Παραδοσιακό

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 59, Aθήνα.

Τηλέφωνο: 2103231700.

Ώρες λειτουργίας: 12.00 μ.μ. -12.00 π.μ.

Οι μερίδες του Παραδοσιακού είναι τόσο μεγάλες που είναι η απόλυτη ωδή στην χοληστερίνη. Αν θέλετε να αμαρτήσετε για μία ημέρα και να ευχαριστηθείτε τσίκνισμα, η συγκεκριμένη ταβέρνα είναι ιδανική για εσάς. Η εξυπηρέτηση είναι πολύ γρήγορη ενώ ο χρόνος αναμονής των πιάτων πολύ μικρός. Το μενού της είναι απλό και κλασικό, και σε συνδυασμό με τις κανονικές προς χαμηλές τιμές του, καταφέρνει να σε «κερδίσει». Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα λουκάνικα και την μοσχαρίσια μπριζόλα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v