25η Μαρτίου: Οι καλύτερες δωρεάν βόλτες για όλη την οικογένεια

25η Μαρτίου: Οι καλύτερες δωρεάν βόλτες για όλη την οικογένεια

Φέτος η 25η Μαρτίου πέφτει Δευτέρα κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλές βόλτες με τα παιδιά. Εξάλλου και ο καιρός προβλέπεται να είναι σύμμαχός μας. Εκτός από την παρέλαση λοιπόν, αυτό το τριήμερο σας προτείνουμε να… κατέβετε κάτω στον Πειραιά για έναν ιδιαίτερο λόγο αλλά και να ανέβετε μέχρι την Αθήνα.

Έχετε ξανανέβει σε υποβρύχιο, φρεγάτα ή πυραυλάκατο;

Με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, 3 πλοία του πολεμικού ναυτικού θα ανοίξουν για το κοινό. Πρόκειται για τη φρεγάτα ΥΔΡΑ, την πυραυλάκατο ΡΙΤΟΣ και το υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στα κρηπιδώματα 11 και 12 στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα επισκεφθούμε.

Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό θα είναι να οπλιστείτε με υπομονή και να αποφύγετε τις ώρες αιχμής για λιγότερη ταλαιπωρία.

Η ελεύθερη είσοδος για τα πλοία ισχύει τις εξής μέρες και ώρες:

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, από 15:00 έως 19:00.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, από 09:00 έως 19:00.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, από 09:00 έως 19:00.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019,από 09:00 έως 17:00.

Δωρεάν είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης

*Φωτογραφία: theacropolismuseum.gr

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Μουσείο της Ακρόπολης θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό με ελεύθερη είσοδο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Οι επισκέπτες μάλιστα θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε περιπάτους μέσα στις αίθουσες του μουσείου εφόσον κάνουν την εγγραφή τους την ίδια μέρα στην είσοδο του μουσείου. Οι οικογένειες θα μπορούν να παραλάβουν ειδικά σχεδιασμένα φυλλάδια για να κάνουν την επίσκεψη στο μουσείο πιο ευχάριστη για τα παιδιά. Στο τέλος, μπορείτε να χαλαρώσετε στο καφέ του μουσείου και να απολαύσετε τη θέα!

v