Κερδίστε παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Κερδίστε παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε παιδικά βιβλκία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Προσοχή: Στη θέση«Σχόλια» της φόρμας του διαγωνισμού θα πρέπει να συμπληρώσετε για ποιο βιβλίο ενδιαφέρεστε. Σημειώνεται ότι οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία του Mama365 στο Χαλάνδρι. 

Δείτε τους νικητές:

ΔΙΑΛΥΝΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΑΤΑΚΟΥ ΒΑΓΙΑ

ΝΗΜΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΧΑΒΕΛΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΧΟΥΣΙΑΔΑ ΜΑΡΙΑ

 

Τζέιν Γκούντολ

Συγγραφέας: Sánchez Vegara Isabel M. 

Εικονογράφος: Cerocchi Beatrice.

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά «Μικρά κορίτσια- Μεγάλες ιδέες». Η Τζέιν Γκούντολ  είναι κορυφαία ανθρωπολόγος και ειδκός σε ό,τι αφορά τους χιμπαντζήδες. Γυναίκες όπως εκείνη, κατάφεραν να μετατρέψουν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.

Για παιδιά από 4 ετών. 

Σιμόν ντε Μποβουάρ

Συγγραφέας: Sánchez Vegara Isabel M. 

Εικονογράφος: Roussey Christine.

Η Σιμόν ντε Μποβουάρ υπήρξε μία από τις πιο σημαντικές φεμινίστριες με πολύ αξιόλογο συγγραφικό έργο! Η ιστορία της θα εμπνεύσει πολλά κορίτσια να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. 

Για παιδιά από 4 ετών. 

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

Συγγραφέας: Carroll Lewis

«Το Ασπρο Κουνέλι κοίταξε το ρολόι του κι έπειτα εξαφανίστηκε μέσα σε μια τρύπα». Η γνωστή ιστορία του Lewis Caroll ζωντανεύει σε ένα βιβλίο με ξεχωριστή εικονογράφηση. 

Για παιδιά από 3 ετών.

Η επιστήμη των πυραύλων

Συγγραφέας: Ferrie Chris.

Ο κόσμος της Φυσικής πάντα γοητεύει τα παιδιά. Σε αυτό το βιβλίο οι μικροί αναγνώστες θα έρθουν σε επαφή με έννοιες της Φυσικής, δοσμένες με τρόπο που αρμόζει στην ηλικία τους. 

Για παιδιά από 3 ετών. 

Φίλοι πάνω κάτω

Συγγραφείς: Αγγέλου 'Aγγελος και Σίνη Έμη.

Εικονογράφος: Τουλιάτου Σοφία.

Ο παππούς της Κατερίνας μένει σε μια μεγάλη πολυκατοικία. Μια μέρα η μπάλα της  πέφτει στο μπαλκόνι του ενοίκου από κάτω. Η Κατερίνα μαζί με τον παππού της αναρωτιούνται ποιος μένει εκεί...

Για παιδιά από 4 ετών. 

Χάρτινα αεροπλανάκια

Συγγραφέας: Helmore Jim.

Εικονογράφος: Jones Richard.

Η Μία και ο Μπεν είναι πολύ καλοί φίλοι και περνούν την ώρα τους φτιάχνοντας αεροπλανάκια. Κάποια στιγμή, όμως, ο Μπεν θα χρειαστεί να μετακομίσει με την οικογένειά του μακριά. Θα μπορέσουν τα παιδιά να κρατήσουν τη φιλία τους;

 

Για παιδιά από 4 ετών. 

v