Πίσω έχει η αχλάδα την χαρά: Πώς να απολαύσεις το πρωκτικό σεξ

Πίσω έχει η αχλάδα την χαρά: Πώς να απολαύσεις το πρωκτικό σεξ

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί (από μια φίλη από το χωριό!) για το πρωκτικό σεξ. To πέπλο μυστηρίου για το «απαγορευμένο» που το συνοδεύει, αρκεί για να μας κινήσει την περιέργεια. Ωστόσο,αρκετές φορές… κωλυόμαστε τόσο να ρωτήσουμε για το πρωκτικό σεξ, όσο και να το δοκιμάσουμε.

Παραφράζοντας την γνωστή ρήση, καταλήγουμε πως «στο σεξ και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται» αρκεί φυσικά να το θέλουν και οι δύο. Δεν υπάρχει λόγος για ηθικές αναστολές και ντροπές εφόσον θέλετε να το δοκιμάσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά tips και τις κατάλληλες στάσεις για να το απολαύσετε.

Πριν ξεκινήσετε να ανακαλύπτετε τα μυστικά της «πίσω πόρτας», βεβαιωθείτε ότι όντως θέλετε να το δοκιμάσετε. Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, όμως, οι ανασφάλειες δεν βοηθούν να χαλαρώσετε για να το απολαύσετε. Μιλήστε με τον σύντροφό σας, μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και αφού τους λύσετε ακολουθήστε τις ακόλουθες συμβουλές.

Και… αργά προς την δόξα τραβάει

Αν τα προκαταρκτικά είναι σημαντικά στο κολπικό σεξ, τότε στο πρωκτικό είναι απαραίτητα. Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι συνήθως προηγείται η κανονική πράξη, όμως, τα «παιχνίδια» στην συγκεκριμένη περιοχή θα κάνουν πιο εύκολη την διαδικασία. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και το πόσο άνετα νιώθετε (η άνεσή σας πρέπει να είναι προτεραιότητά σας) ζητήστε από τον παρτενέρ σας να χρησιμοποιήσει τα δάχτυλα, το στόμα του ή ακόμα και κάποιο βοήθημα προκειμένου να σας χαλαρώσει.

Και… γλιστράει με χάρη

Όταν έρθει η στιγμή της πράξης να θυμάστε ότι το λιπαντικό είναι απαραίτητο βοηθητικό. Ο πρωκτός δεν έχει τις ιδιότητες του κόλπου να λιπαίνεται φυσικά, όποτε χρειάζεται να φροντίσετε για αυτό το ζήτημα.

Ποιες είναι οι κατάλληλες στάσεις

Τρεις είναι οι καταλληλότερες στάσεις για τους πρωτάρηδες:

Kολλάει, δεν πονάει

Σε αυτήν τη στάση ξαπλώνετε στο πλάι και ο σύντροφός σας διεισδύει από πίσω.

Συγγνώμη κύριε ποιος είστε;

Ξαπλώστε μπρούμυτα και ζητήστε από τον σύντροφό σας να «ξαπλώσει» πάνω σας. Στρίψτε ελαφρώς το σώμα σας, έτσι ώστε να έχετε οπτική επαφή.

Κάποιοι το προτιμούν ξάπλα

Ξαπλώστε μπρούμυτα και ζητήστε από τον παρτενέρ σας να φέρει το σώμα του ακριβώς πάνω από το δικό σας.

Το θετικό αυτών των παραπάνω στάσεων είναι ότι ο δάκτυλος και ο σφιγκτήρας του πρωκτού είναι όσο πιο χαλαροί γίνεται. Αν έχετε αρχίσει να κάνετε κανονικά πρωκτικό σεξ και δεν αισθάνεστε πια ενόχληση, μπορείτε να αλλάξετε στις παρακάτω στάσεις.

Καβάλα φτάνεις στον οργασμό

Όταν ο παρτενέρ σας ξαπλώσει ανάσκελα, βρεθείτε από πάνω του. Xάρη σε αυτήν τη στάση καθορίζετε τον ρυθμό των κινήσεων και έχετε ταυτόχρονα τον έλεγχο όσον αφορά την διείσδυση.

Στα τέσσερα

Μόλις πάρετε το…κολάι μην φοβηθείτε την κλασική στάση «στα 4». Τοποθετήστε παλάμες και γόνατα στο κρεβάτι και ανοίξτε ελαφρώς τα πόδια για να επιτρέψετε άμεση πρόσβαση στον σύντροφό σας, ο οποίος θα βρίσκεται από πίσω σας. Για ακόμα πιο έντονο οργασμό, εσείς μπορείτε να ερεθίζετε με το χέρι σας την κλειτορίδα.

Υγιεινή SOS

Eίναι πολύ σημαντικό το προφυλακτικό στο πρωκτικό σεξ. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι ευαίσθητη και περιέχει πολλά βακτηρίδια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν διάφορες λοιμώξεις. Επιπλέον, η μετάβαση από τον πρωκτό στο αιδοίο μπορεί να γίνει μόνο μετά την αλλαγή του προφυλακτικού ή τον καθαρισμό με νερό.

v