Τα πιο έξυπνα gadgets για το καροτσάκι του μωρού

Τα πιο έξυπνα gadgets για το καροτσάκι του μωρού

Με το που γίνεσαι μαμά, το καρότσι μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Όλες ξέρουμε πως στις βόλτες με τα μικρά μας, ειδικά μέχρι τον πρώτο χρόνο, κουβαλάμε μαζί μας μια μικρή ντουλάπα, κάτι που πρακτικά μπορεί να μας δυσκολέψει. Με κάποια έξυπνα και χρήσιμα gadgets, όμως, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας και τις βόλτες μας με το παιδί, παιχνιδάκι!

Μαξιλαράκι και αρκουδάκι

 

Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να στηρίζει το κεφάλι του παιδιού και να κάνει πιο άνετες τις βόλτες και φυσικά τον ύπνο του. Είναι αναπαυτικό ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και από τις δύο πλευρές ανάλογα με την εποχή. Χρησιμεύει και ως αρκουδάκι αφού είναι πολύ μαλακό!

Τιμή: 15,30 ευρώ.

*Το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται σε βρέφη μέχρι 1 έτους. Εδώ μπορείτε να δείτε τα μοντέλα για μεγαλύτερα παιδιά.

Κάθισμα και τρέιλερ για το δεύτερο παιδί

Πολλές φορές τα μεγαλύτερα παιδιά πιάνονται από το καροτσάκι του μικρού αδελφού τους για να απολαύσουν κι εκείνα τη βόλτα τους. Κάτι τέτοιο, όμως, μπορεί να γίνει επικίνδυνο και εν τέλει να τραυματιστούν. Για να μειώσετε αυτές τις πιθανότητες, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα αποσπώμενο τρέιλερ- κάθισμα στο οποίο θα κάθεται το μεγαλύτερο παιδί. Όποτε δεν το χρειάζεστε, μπορείτε απλώς να το αφαιρείτε. Η τιμή του είναι ελαφρώς τσιμπημένη, όμως, μιλάμε για ένα πραγματικά έξυπνο gadget!

*Φωτογραφία: lesenfantsdebabel.info

Τιμή: 75,65 ευρώ.

Αν ψάχνετε ένα πιο οικονομικό εδώ χωρίς κάθισμα, θα το βρείτε εδώ.

Γυριστό παιχνίδι καροτσιού

Για να κρατήσετε το μικρό σας απασχολημένο κατά τη διάρκεια της βόλτας αλλά και για να μην κουβαλάτε πολλά παιχνίδια μαζί, ένα έξυπνο παιχνίδι με δραστηριότητες που μπορείτε να τυλίξετε γύρω από τη μπάρα του καροτσιού, θα του αποσπά την προσοχή.

Τιμή: 22,50 ευρώ.

Ιμάντας παιχνιδιών και πιπίλας

Δεν υπάρχει λόγος να έχετε μαζί σας ένα ολόκληρο σακουλάκι με πιπίλες ούτε να πιάνετε συνεχώς τα μεμονωμένα παιχνίδια που ρίχνει κάτω το παιδί. Αν τα δέσετε σε έναν ιμάντα όπως αυτόν της φωτογραφίας, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.



Τιμή: 2,9 ευρώ.

Οργανωτής καροτσιού

Πρόκειται για ένα τσαντάκι- νεσεσέρ που εφαρμόζει στη λαβή του καροτσιού έτσι ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε χωρίς να χάνετε ώρα ψάχνοντας αυτό που θέλετε. Έχει δύο θήκες για ποτήρια κι έτσι μπορείτε να βάζετε εκεί ακόμα και τον καφέ σας. Εξάλλου, κάποιες φορές πρέπει να σκεφτόμαστε και τη δική μας άνεση.



Τιμή: 19,5 ευρώ.

Παιχνίδι και σκίαστρο σε σχήμα καρπουζιού

Χρησιμεύει και σαν παιχνιδάκι αλλά κυρίως σαν σκίαστρο, που είναι απαραίτητο τους καλοκαιρινούς μήνες αφού προστατεύει το μωρό σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Δεν χρειάζεται να το βάζετε και να το βγάζετε συνέχεια αφού, ακόμα και όταν δεν χρειάζεται προστασία από τον ήλιο, μένει μαζεμένο στην πρωτότυπη κόκκινη θήκη του. 



Τιμή: 22,90 ευρώ.

Ανακλαστήρες καροτσιού

Το βράδυ, που η ορατότητα είναι περιορισμένη, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί με το παιδικό καροτσάκι. Τοποθετώντας τους λαμπερούς ανακλαστήρες στις ρόδες του, το καρότσι είναι ορατό από μακριά, κάτι που κάνει ακόμα πιο ασφαλή τη βόλτα σας.



Τιμή: 6 ευρώ.

v