100 χρόνια...αγάπης μέσα από 9 υπέροχα σκίτσα

100 χρόνια...αγάπης μέσα από 9 υπέροχα σκίτσα

Υπάρχουν ζευγάρια που αντέχουν στον χρόνο και μέρα με την μέρα δένονται και αγαπιούνται περισσότερο. Μπορεί να στερούνται την ένταση και το πάθος του πρώτου καιρού, όμως μοιράζονται συναισθήματα οικειότητας και συντροφικότητας που είναι ανεκτίμητα. 

 

Όταν ξέρεις τον άλλον σαν την παλάμη σου, η συμβίωση και η αγάπη αποκτούν άλλο νόημα και τα σκίτσα  της Mary Park αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την οικειότητα και την αγάπη δύο ανθρώπων που ζουν μαζί πολλά χρόνια. Eμείς , το μόνο που θα πούμε είναι: αχ!

 

 

Έρωτας σημαίνει να μοιράζεσαι την κάθε στιγμή. Αγάπη σημαίνει να μοιράζεσαι τα πάντα...εκτός από το φαγητό. Όσοι είναι σε μακροχρόνια σχέση και σέβονται τον εαυτό τους, ξέρουν τι εννοούμε. 

Όταν είσαι αρκετά χρόνια με κάποιον, βλέπει το σώμα σου να αλλάζει και ενδεχομένως να... φουσκώνει. Μην το κάνουμε, όμως, και θέμα!

Μαζί του μπορείς πάντα να υπερβάλλεις και να μην νιώθεις ίχνος ντροπής για τον εαυτό σου. Στο κάτω κάτω θα σε κανακέψει.

Δεν σε πειράζει πια να βγάζεις στην επιφάνεια το αγοροκόριτσο που έκρυβες τόσα χρόνια!

Σίγουρα δεν τον λες πρίγκιπα του παραμυθιού, αλλά τον αγαπάς και αυτό σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί όλες τις πλευρές του χαρακτήρα του...ναι, ακόμα και τις χαζές!

Όταν γυμνάζεστε παρέα, νιώθετε σαν να πρωταγωνιστείτε σε ταινία...κωμωδίας.

Τα πειράγματα είναι καθημερινά, ακόμη και στις «δύσκολες» ώρες.

Παρά τα χρόνια που έχεις περάσει μαζί του, τον κοιτάς ακόμα με την ίδια τρυφερότητα του πρώτου καιρού.

Μπορεί το σεξ να έχει περιοριστεί, όμως, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσεις κανένα θηλυκό όπλο για να του δείξεις ότι τον θες. Είσαι απλά ο εαυτός σου...ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Πηγή: brightside.me

v