7 φανταστικές ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια των παιδιών

7 φανταστικές ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια των παιδιών

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η δική μου υπομονή με τα σκόρπια παιχνίδια εξαντλήθηκε όταν πάτησα για πολλοστή φορά ένα ξεχασμένο lego! Αποφάσισα να βρω τρόπους αποθήκευσης ώστε να μην χρειάζεται ούτε να βλέπω πεταμένα πράγματα εδώ κι εκεί, αλλά ούτε και να τακτοποιώ συνέχεια το παιδικό δωμάτιο. 

Οι παρακάτω ιδέες που ανακάλυψα, όχι μόνο βοήθησαν να μπει μία τάξη στο χάος των παιχνιδιών, αλλά δεν χρειάστηκε να ξοδέψω και μια περιουσία. Δείτε τις φωτογραφίες και... εμπνευστείτε! 

 

Παιχνιδο-αιώρες 

Mία έξυπνη και πρακτική λύση είναι να στερεώσετε μια αιώρα στις γωνίες του παιδικού δωματίου, την οποία θα γεμίσετε με τα παιχνίδια των παιδιών. Μπορεί να είναι φτιαγμένη από μαλλί πλεξίματος ή να είναι αυτοσχέδια από μια θήκη...μαξιλαριού.

Κρεμαστή θήκη πίσω από την πόρτα

Με μια κρεμαστή θήκη πίσω από την πόρτα όλα τα παιχνίδια-είτε πρόκειται για κούκλες, είτε για αυτοκινητάκια- θα είναι τακτοποιημένα και δεν θα πιάνουν καθόλου χώρο.

Kρεμαστά καλάθια

Τα κρεμαστά καλάθια στους τοίχους του παιδικού δωματίου μας γλιτώνουν χώρο και...χρόνο, όταν πρόκειται να τακτοποιήσουμε τα διάφορα παιχνίδια.

Ραφιέρες

Αντί για βιβλία, μπορείτε να διακοσμήσετε τις ραφιέρες του παιδικού δωματίου με τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών.

Αποθηκευτικά κουτιά

Μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε ντουλάπες, συρτάρια ή ακόμη και στην παιδική βιβλιοθήκη.

Κάτω από το κρεβάτι

Αν κάτω από το κρεβάτι του παιδιού δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, μπορείτε να προμηθευτείτε υφασμάτινα κουτιά αποθήκευσης που μοιάζουν με συρτάρια.

 Σχολικοί φάκελοι...

...για τα επιτραπέζια των παιδιών. 

Φωτογραφίες: pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v