Ποια γυναίκα νομίζεις ότι είναι πιο ελκυστική; Μάθε τι λέει η απάντησή σου για τον χαρακτήρα σου!

Ποια γυναίκα νομίζεις ότι είναι πιο ελκυστική; Μάθε τι λέει η απάντησή σου για τον χαρακτήρα σου!

Ακόμη και αν πιστεύεις ότι έχεις ανακαλύψει κάθε πτυχή του χαρακτήρα σου, πάντα θα υπάρχει ένα τεστ προσωπικότητας που θα σου αποκαλύψει κάτι παραπάνω. Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει 5 ελκυστικές γυναίκες - μία όμως σου κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον! Αυτή, λοιπόν, η επιλογή σου λέει πολλά για σένα…

Η πρώτη γυναίκα

Aν η επιλογή σου είναι η πρώτη γυναίκα τότε είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος αυτοπεποίθηση και τεράστια ηρεμία. Δεν το βάζεις εύκολα κάτω και δεν σε φοβίζουν τα εμπόδια - ίσα ίσα σου αρέσουν οι προκλήσεις. Έχεις τεράστια αποθέματα υπομονής και κάνεις προσεκτικές κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Είσαι αποφασιστική, ξέρεις τι θέλεις και…σχεδόν πάντα το παίρνεις!

Η δεύτερη γυναίκα

Αν επέλεξες τη δεύτερη κοπέλα τότε είσαι αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας. Είσαι πολύ κοινωνική και δένεσαι πολύ εύκολα με τους ανθρώπους. Είσαι από τους ανθρώπους που θα βάλουν τις ανάγκες τους σε δεύτερη μοίρα προκειμένου να ευχαριστήσουν όσους αγαπούν και αυτό το στοιχείο σου κάποιες φορές σε κουράζει. Το χαμόγελό σου δίνει ελπίδα στους φίλους και την οικογένειά σου και όλοι βρίσκουν καταφύγιο στην αγκαλιά σου. Είσαι από τους καλύτερους ανθρώπους που θα γνωρίσει ποτέ κανείς.

Η τρίτη γυναίκα

Κάποιοι θα πουν ότι είναι σαν να έχεις ξεπηδήσει από βικτωριανό μυθιστόρημα. Ο ρομαντισμός κα η σεμνότητά σου σε κάνουν ακαταμάχητη και ακόμα και αν σε θεωρούν απόμακρη, όλοι θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν. Μόλις νιώσεις ασφάλεια και ανοιχτείς στους φίλους σου, μεταμορφώνεσαι σε μια δυναμική γυναίκα με απίστευτο χιούμορ. Το μεγαλύτερο όπλο σου είναι η ευγένειά σου και το γεγονός ότι μπορείς να γίνεις δηλητηριώδης… με το γάντι.

Η τέταρτη γυναίκα

Μία φράση μπορεί να σε χαρακτηρίσει: femme fatale - η μοιραία γυναίκα που δύσκολα ξεχνιέται. Με άλλα λόγια είσαι η Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας! Ό, τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου είναι σίγουρο ότι θα το πετύχεις, ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσεις πολλά στην πορεία. Είσαι πεισματάρα και πολλοί θα απορήσουν με την σκληρότητά σου. Στην πραγματικότητα, όμως, είσαι ένα πολύ γλυκό πλάσμα που φοβάται να εμπιστευτεί τους ανθρώπους. Η συμβουλή μας; Να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

Η πέμπτη γυναίκα

Είσαι ανεξάρτητη και επίμονη. Κυνηγάς τα όνειρά σου με έναν πρωτόγονο τυχοδιωκτισμό και αλίμονο σε όποιον τολμήσει να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και την επιτυχία. Σπάνια θα ζητήσεις βοήθεια από τους άλλους, αφού έχεις τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Παρά το γεγονός ότι είσαι κοινωνική, ξέρεις να κρατάς τις αποστάσεις σου. Είσαι ένα μυστήριο για πολλούς - αλλά όλοι θέλουν να είναι δίπλα σου.

Πληροφορίες και φωτογραφίες από το brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v