5 σημάδια που αποδεικνύουν πως έχετε έναν πιστό σύντροφο

5 σημάδια που αποδεικνύουν πως έχετε έναν πιστό σύντροφο

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια σχέση διαλύεται εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου - που, κακά τα ψέματα, σπάνια μπαίνει απρόσκλητο σ’ ένα σπίτι! Όλα τα ζευγάρια, ειδικά αυτά που είναι μαζί καιρό, περνάνε κατά καιρούς διάφορες «κρίσεις». Και αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς η καθημερινή τριβή και οι υποχρεώσεις δημιουργούν αρκετά προβλήματα. Όταν όμως ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει αγάπη, σεβασμός και θέληση τότε, στους δύο τρίτος δεν χωρεί. Και αυτά τα 5 σημάδια θα σας το αποδείξουν!

Ξέρετε τι συμβαίνει στην καθημερινότητά του όταν δεν είστε μαζί

Ακόμη και όταν δεν είστε μαζί, εκείνος φροντίζει να σε συμπεριλαμβάνει στην καθημερινότητά του. Σου μιλάει για την μέρα του, όχι για να σε ενημερώσει για τις κινήσεις του, αλλά για να μοιραστεί μαζί σου στιγμές που ζει μακριά σου. Η επικοινωνία μεταξύ δυο ανθρώπων είναι πολύ σημαντική - και δεν περιλαμβάνει μόνο τα σημαντικά ζητήματα, αλλά και τα μικρά.

Αφήνει «εκτεθειμένο» το τηλέφωνο και τον υπολογιστή του

Όπως λέει και η παροιμία μας «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», που σημαίνει ότι αν κάποιος είναι αθώος δεν έχει ανάγκη να κρύψει τίποτα. Αν ο σύντροφός σας είναι άνετος με το τηλέφωνό του γιατί πολύ απλά δεν έχει πρόβλημα να δείτε ποιος τον καλεί ή του στέλνει μηνύματα, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε ότι όποιος κάνει το αντίθετο δεν είναι απαραίτητα ύποπτος! Αλλά αν δείτε να καλύπτει με το χέρι την οθόνη του, καλό είναι να κάνετε μια συζήτηση μαζί του.

Περνάτε χρόνο μαζί στον (λιγοστό) ελεύθερο σας χρόνο

Παρά τις υποχρεώσεις που τρέχουν και την φροντίδα των παιδιών, εσείς θα βρείτε έστω και λίγες ώρες χρόνο για τους δυο σας. Η ρουτίνα και η καθημερινή τριβή δεν σας έχουν αποθαρρύνει να βρείτε ευχαρίστηση στην συντροφιά ο ένας του άλλου. Το αντίθετο μάλιστα! Ακόμη και αν δεν έχετε τον χρόνο που θα θέλατε μαζί, παραμένετε ενωμένοι και τα θέματα συζήτησης δεν τελειώνουν ποτέ μεταξύ σας.

Εξακολουθεί να δείχνει τα συναισθήματά του

Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από την ημέρα που γνωριστήκατε, όσο κουρασμένος και είναι από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, έχει τον δικό του τρόπο για να σας δείξει πόσο σημαντική είστε για εκείνον. Μπορεί να είναι μια αγκαλιά, ένα τρυφερό φιλί ή ένα αυθόρμητο «σ’αγαπώ» - δεν έχει σημασία. Η φλόγα σας δεν έχει σβήσει! H τρυφερότητα που υπάρχει ανάμεσά σας σε συνδυασμό με την εγγύτητα πάντα θα υπενθυμίζει και στους δυο σας πόσο δυνατή είναι η σχέση σας.

Έχετε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή

Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή ενός ζευγαριού ακόμη και αν είναι χρόνια μαζί. Παρόλο που είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει η συχνότητα του πρώτου καιρού, η απουσία του σεξ μπορεί να καταστρέψει μια σχέση και να οδηγήσει έναν από τους δύο συντρόφους στην αναζήτησή του από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αν, λοιπόν, παρά την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις έχετε καταφέρει να διατηρήσετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.
 

v