Ποιο είναι το πιο γκρινιάρικο ζώδιο

Ποιο είναι το πιο γκρινιάρικο ζώδιο

Κανείς άνθρωπος δεν παραδέχεται ότι γκρινιάζει. Ίσως, μόνο, μερικές φορές αλλά και πάλι έχει τα δίκια του… Ωστόσο, η γκρίνια είναι κάτι φυσιολογικό και κυλάει στο ανθρώπινο DNA – ευτυχώς όχι με την ίδια ένταση και συχνότητα για όλους!

Ας δούμε, λοιπόν, ποιο ζώδιο παίρνει το Όσκαρ γκρίνιας αλλά και ποιο είναι το πιο υπομονετικό και ψύχραιμο.

And the Oscar goes …. στα Παρθενάκια μας!

Οι κακές γλώσσες λένε πως όταν ένας Παρθένος δεν γκρινιάζει, κάτι δεν πάει καλά. Μεταξύ μας, Παρθένος είμαι αλλά δεν συμφωνώ. Όλο μας κακολογούν αφού τους είναι αδύνατο να καταλάβουν πως δεν γκρινιάζουμε, απλά αναζητάμε την τελειότητα και την ομορφιά που θα σώσει τον κόσμο. (Τι είναι αυτό που βλέπω στο τραπεζάκι, σκόνη; Βάλτε ένα πρόγραμμα επιτέλους στη ζωή σας για να σας μένει χρόνος για ξεσκόνισμα… Αμάν πια!).

Το Oscar του Β’ γυναικείου, πάει στους Καρκίνους

Μπορεί ο πρωταγωνιστής της γκρίνιας να είναι ο Παρθένος, αλλά και ο Καρκίνος δεν πάει πίσω! Είναι σαν να λέμε η δεύτερη φύση του. Πάντα κάτι τον ενοχλεί, τον ταλαιπωρεί ή τον αδικεί. Όταν, μάλιστα, πλησιάζει πανσέληνος, παίρνει την πρώτη θέση και διεκδικεί το επάξια το χρυσό αγαλματίδιο.

Η τρίτη θέση ανήκει στον Σκορπιό

Εάν έχετε συναναστραφεί Σκορπιούς, θα ξέρετε ήδη πως είναι ζώδια που μουρμουράνε διαρκώς. Έχουν να πουν κάτι πάντα και για τα πάντα. Ωστόσο, εάν κάνετε το λάθος να αγνοήσετε την μουρμούρα ή τις ανάγκες τους, η γκρίνια τους ξεκινά ένα ατέρμονο ταξίδι με τελικό προορισμό την επίθεση! Μία συνάδελφος Σκορπιός, μας επιβεβαιώνει πως η γκρίνια κι η μουρμούρα, ακόμα κι όταν είναι μόνη στο σπίτι, κυλάει στο αίμα της σαν αμαρτία. Κανείς δεν είναι τέλειος, όμως, σωστά;

Ακολουθούν οι γλυκύτατοι Ταύροι

Οι Ταύροι είναι το αγαπημένο μου ζώδιο. Είναι γλυκύτατοι, ευγενέστατοι, καλλιεργημένοι και πιστοί. Αρκεί να μην τους αλλάξεις το πρόγραμμα τελευταία στιγμή, ή δεν κυλήσουν τα πλάνα τους όπως τα είχαν σχεδιάσει και φανταστεί. Αυτομάτως, οι υπέροχοι Ταύροι μετατρέπονται σε μηχανές γκρίνιας. Εάν υπήρχε τρόπος να εκμεταλλευτούμε ενεργειακά την γκρίνια τους, θα είχαμε μία νέα, ανεξάντλητη πηγή εναλλακτικής ενέργειας!  

Την 5η θέση καταλαμβάνει ο γενικά ήρεμος Αιγόκερως

Δεν τον λες και αρχηγό της γκρίνιας, αφού συνήθως είναι ψύχραιμος, υπομονετικός και μετρημένος. Όταν δεν είναι όλα αυτά, όμως, γκρινιάζει ασταμάτητα και επιθετικά. Μοιάζει αδιανόητο για έναν Αιγόκερω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη δουλειά, νa μην έχει λεφτά ή να τον προσβάλλεις μπροστά σε άλλους. Εάν περνάει από το χέρι σου, φρόντισε όλα τα παραπάνω να είναι υπό έλεγχο για να τα πηγαίνετε καλά.

Ακριβώς στη μέση βρίσκονται τα προοδευτικά Διδυμάκια

Οι Δίδυμοι αντιλαμβάνονται από νωρίς πως τα μικρά, καθημερινά προβλήματα είναι ασήμαντα και ανάξια για να σου χαλάσουν τη διάθεση. Δεν θα τους ακούσετε, λοιπόν, να γκρινιάζουν συχνά. Κι αν δεν θέλετε να τους ακούσετε να γκρινιάζουν ποτέ, φροντίστε να τους δίνετε πολύ μεγάλη προσοχή όταν μιλάνε. Ακόμα κι αν μιλάνε ασταμάτητα, μην διανοηθείτε να τους αγνοήσετε ή να φανείτε συντηρητικοί, διότι σας πήρε και σας σήκωσε…

Ο πρώτος του ζωδιακού κύκλου, κατακτά την 7η θέση

Ο Κριός δεν γκρινιάζει. Κάνει τα πράγματα μόνος του, τα κάνει καλά και τα κάνει γρήγορα. Όταν, όμως, είσαι κάπου γύρω του και οι ρυθμοί σου είναι αργοί και νωχελικοί, ετοιμάσου για μουρμούρα μεγάλων διαστάσεων! Όταν είσαι με έναν Κριό, περπάτα γρήγορα, δούλευε σβέλτα και λέγε λίγα λόγια και σταράτα.  

«Δεν μ’αγαπάς και το ξέρω»: Καλά το καταλάβατε. Ακολουθεί ο Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα γλυκό και τρυφερό ζώδιο. Ακόμα κι όταν κάνει παραπονάκια του τύπου «δεν με θες πια», το κάνει με τέτοιο τρόπο που το μόνο που θες είναι να τον αγκαλιάσεις. Ωστόσο, όταν τα πράγματα στη ζωή του δεν πάνε καλά, αρχίζει την γκρίνια. Όσο μεγαλύτερα προβλήματα έχει, τόσο μεγαλύτερη και η γκρίνια του.

Και λίγο πριν το τέρμα, συναντάμε τον Λέοντα!

Τα άστρα λένε πως τα Λιονταράκια είναι καλόβολα και χαμογελαστά. Δεν γκρινιάζουν, αλλά αν γκρινιάξουν το κάνουν με κομψότητα και ευγένεια. Βέβαια, έχουν κι αυτοί τα αδύναμα σημεία τους, τα οποία είναι τα εξής:
Μην καταλάβουν ΠΟΤΕ πως δεν έχουν την απόλυτη προσοχή σας
Μην ξεχάσετε ΠΟΤΕ τα γενέθλιά τους
Μην αθετήσετε ΠΟΤΕ τον λόγο σας
Εάν τηρήσετε τα παραπάνω, θα είστε ΠΑΝΤΑ ασφαλείς και ευτυχισμένοι με έναν Λέοντα.

Τοξότης – Υδροχόος – Ζυγός

Τα 3 αυτά ζώδια ισοβαθμούν στην τελευταία θέση. Τόσο οι Τοξότες, όσο και οι Ζυγοί είναι αισιόδοξοι και ήρεμοι. Δύσκολα ταράζονται και δύσκολα γκρινιάζουν. Αν είναι φίλοι σας, είστε τυχεροί. Ο Υδροχόος, πάλι, παρόλο που φημίζεται για την κυκλοθυμία και την εκρηκτικότητά του, η γκρίνια του σκάει σαν πυροτέχνημα κι έπειτα ξεχνιέται. Διαρκεί τόσο λίγο, όμως, που είναι σαν να μη συνέβη ποτέ.

v