Εύκολα και εντυπωσιακά κοριτσίστικα χτενίσματα για το σχολείο

Εύκολα και εντυπωσιακά κοριτσίστικα χτενίσματα για το σχολείο

Το σχολείο ξεκίνησε και η καθημερινότητά μας έχει μπει πια σε μία στοιχειώδη τάξη. Αφού αρχίσαμε να προσαρμοζόμαστε στο νέο πρόγραμμα, οι αγορές των σχολικών ειδών ολοκληρώθηκαν και το διάβασμα μπήκε σε σειρά, ήρθε η ώρα να τακτοποιήσουμε και άλλα, πιο πρακτικά θέματα!

Ένα από αυτά είναι τα ατίθασα και μονίμως αχτένιστα μαλλιά των κοριτσιών μας. Για να μην πιάνετε κάθε μέρα τα μαλλιά της πριγκίπισσάς σας σε απλές αλογοουρές που συνήθως έχουν χαλάσει μέχρι το σχόλασμα, δείτε τα παρακάτω εύκολα αλλά εντυπωσιακά χτενίσματα για κεφαλάκια όμορφα και περιποιημένα. 

 

Απλά και εύκολα χτενίσματα

Για να είναι το παιδικό κεφαλάκι όμορφο, δεν χρειάζεται οι μαμάδες να έχουν αποφοιτήσει από κάποια σχολή κομμωτικής! Μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά του παιδιού σε όμορφες κοτσίδες, «κεφτεδάκια» ή εντυπωσιακές αλογοουρές, χρησιμοποιώντας πολύχρωμα λαστιχάκια όπως παρακάτω: 

Πειραματιστείτε με πλεξούδες

Εναλλακτικά, μπορείτε να πειραματιστείτε με πλεξούδες! Βρείτε τον δικό σας τρόπο και μετατρέψτε το κεφαλάκι του παιδιού σε έργο τέχνης! Μπορεί τις πρώτες φορές να δυσκολευτείτε, αλλά με λίγη εξάσκηση, θα βρείτε τη δική σας, προσωπική τεχνική που θα μετατρέψει το πρωινό χτένισμα σε εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία. Πιστέψτε με, δεν χρειάζεστε ούτε οδηγίες, ούτε βίντεο. Αρκεί η φαντασία σας και λίγη... έμπνευση:

Χρησιμοποιήστε φιόγκους 

Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, και αν το μικρό σας είναι ακόμα σε ηλικία που του αρέσουν τα έντονα χρώματα, προσθέστε στο χτένισμά του μικρούς και μεγάλους φιόγκους. Συνδυάστε τους με τα καθημερινά τους ρούχα και κάντε τους... μόδα:

Ιδέες για κοντά μαλλιά

Εάν το μικρό σας αγγελούδι έχει κοντά μαλλιά, δε σημαίνει πως πρέπει να έχει κάθε μέρα το ίδιο χτένισμα. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια και να στολίσετε το κεφαλάκι του με πολύχρωμα κοκαλάκια ή φιόγκους:

Καλή επιτυχία, λοιπόν, και καλή και δημιουργική χρονιά!

 

v