6 πρωτότυποι τρόποι να αξιοποιήσεις τις φωτογραφίες των παιδιών

6 πρωτότυποι τρόποι να αξιοποιήσεις τις φωτογραφίες των παιδιών

Τα μικρά σας παίζουν ανέμελα στην θάλασσα, η κόρη σας χαμογελάει σκανταλιάρικα στην σχολική γιορτή και ο γιος σας κάνει το σήμα της νίκης στις γυμναστικές επιδείξεις. Κάθε φωτογραφία ισοδυναμεί με μια γλυκιά ανάμνηση που έχετε με τα παιδιά σας. Γιατί να τις κρατάτε κλεισμένες σε φωτογραφικά άλμπουμ ή στο κινητό, όταν μπορείτε να τις αξιοποιήσετε με αυτούς τους 7 πρωτότυπους τρόπους!

Παιδάκια...σελιδοδείκτες

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να αξιοποιήσετε τις πιο αστείες πόζες των μικρών σας είναι να μετατρέψετε τις φωτογραφίες τους σε σελιδοδείκτες. Για να το πετύχετε, κόψτε το περίγραμμα του παιδιού και κολλήστε το με κόλλα σε ένα χαρτόνι. Στην συνέχεια, με τον διακορευτή ανοίξτε μια τρύπα σε όποιο σημείο θέλετε. Στη συνέχεια, περάστε από την τρύπα μια φούντα ή μια κορδέλα!

Αν πάλι είστε πιο παραδοσιακοί μπορείτε απλά να κολλήσετε με κόλλα ένα καρέ από φωτογραφίες των μικρών σας σ' ένα χαρτόνι και πάλι με τον διακορευτή να ανοίξετε μια τρύπα στο πάνω μέρος. Τέλος περάστε από το σημείο μια κορδέλα.

Παιδάκια μέσα σε βαζάκια 

Κρατήστε τις φωτογραφίες των παιδιών μέσα σε βαζάκια τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε με άμμο, πετρούλες ή και γκλίτερ. Στολίστε το μπάνιο και το σαλόνι σας με αυτόν τον απίθανο τρόπο.

«Ο χρόνος πάγωσε όταν γεννήθηκες»

Υπάρχουν στιγμές που είναι ανεξίτηλα αποτυπωμένες στο μυαλό και την καρδιά μας, όπως η μέρα του γάμου μας και φυσικά η μέρα που γεννήθηκαν τα μικρά μας. Eκτυπώστε σε πίνακες  αυτές τις σημαντικές στιγμές και από κάτω ζωγραφίστε, χρησιμοποιήστε μια ταπετσαρία με ένα ρολόι, ή βάλτε αληθινά ρολόγια που θα δείχνουν την ώρα της γέννησης των παιδιών. Είναι μια ιδέα πρωτότυπη, αλλά και συγκινητική ταυτόχρονα.

Παιδάκια πάνω σε μαξιλάρι

εκτυπώσεις φωτογραφιών πάνω σε μαξιλάρι είναι μια οικονομική λύση για όσους θέλουν να πάνε τη διακόσμηση του σπιτιού ένα βήμα παρακάτω. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 10-15 ευρώ και 19 ευρώ αν θέλετε το μαξιλάρι να έχει πούλιες και παγέτες.

Παιδάκια σε κλαδάκια

Τοποθετήστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες όπως φαίνεται στην φωτογραφία με χρωματιστά και μικρά μανταλάκια.

Παιδάκια στον τοίχο

Άλλος ένας τρόπος για τους πιο «ψαγμένους» διακοσμητές είναι να στερεώσετε κλαδιά στον τοίχο σας και να κολλήσετε πάνω τους φωτογραφίες των παιδιών, αφού πρώτα έχετε κόψει το περίγραμμά τους. Εντυπωσιακό και σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών.

Φωτογραφίες:pinterest.com 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v