Συμβουλές ομορφιάς από (και για) πολυάσχολες μαμάδες

Συμβουλές ομορφιάς από (και για) πολυάσχολες μαμάδες

Όταν το μωρό πρέπει να φάει, το μεγαλύτερο παιδί να διαβάσει και τα ρούχα να σιδερωθούν, η ομορφιά έρχεται σε δεύτερη μοίρα - ή μήπως όχι; 4 μαμάδες-bloggers προτείνουν έξυπνους τρόπους για να μην χάνετε ποτέ την θηλυκότητά σας.

«Χρησιμοποιώ πράσινο τσάι με καφεΐνη για να μειώσω το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Βρέχω τα σακουλάκια για μερικά λεπτά, τα αφήνω να κρυώσουν, τα στραγγίζω και τα ακουμπώ στα μάτια μου -που τα έχω κλειστά- για μερικά λεπτά».
Susan McLean, Divine Secrets of a Domestic Diva

«Όταν είσαι πάνω από 40, ό,τι κι αν κάνεις για ενυδάτωση δεν αρκεί. Το λιγότερο, λοιπόν, που εγώ  μπορώ να κάνω είναι να απλώνω κάθε βράδυ, μετά τον καθαρισμό, ενυδατική κρέμα στα μάτια και το πρόσωπο, και κάνω ακριβώς το ίδιο κάθε πρωί, πριν βαφτώ. Το καλοκαίρι, μάλιστα, φροντίζω πάντα η κρέμα μου να έχει αντηλιακή προστασία».

«Τα λευκά δόντια χαρίζουν χρόνια. Αποκτήστε τα με ένα ειδικό kit για λεύκανση δοντιών που θα βρείτε στα φαρμακεία».

«Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσω μετά από μία κουραστική μέρα, και αφού έχω βάλει τα παιδιά για ύπνο, είναι με ένα μπάνιο στο οποίο θα χρησιμοποιήσω κάποιο σούπερ-αρωματικό αφρόλουτρο. Αυτό θα με κάνει να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ καλύτερα».
Amy Corbett Storch, Amalah

«Όταν δεν έχω χρόνο να βαφτώ, απλώς απλώνω μία ενυδατική κρέμα με χρώμα και φεύγω από το σπίτι με φυσικό μακιγιάζ».

«Για να διώξετε την κούραση και την αϋπνία από το πρόσωπό σας, πλυθείτε κάθε πρωί με πολύ κρύο νερό ή τοποθετήστε παγωμένες κομπρέσες κάτω από τα μάτια για δέκα λεπτά».

«Για να τιθασεύσω τα μαλλιά μου, όταν δεν έχω χρόνο, απλώνω λίγη ενυδατική κρέμα χεριών και μετά τακτοποιώ τα μαλλιά μου με τα δάκτυλά μου».

«Έχετε πάντα ένα πακέτο με ντεμακιγιάζ μαντηλάκια στο κομοδίνο σας, για τα βράδια που δεν έχετε χρόνο να ξεβαφτείτε κανονικά, με γαλάκτωμα και λοσιόν».
Sheri Thomson, Mommy Adventures

«Με λίγο ρουζ στα ζυγωματικά, ακόμα και το πιο κουρασμένο πρόσωπο μπορεί να δείξει δροσερό και φρέσκο».

«Δώστε όγκο στα μαλλιά σας χτενίζοντάς τα από τις ρίζες προς την αντίθετη φορά – εν ανάγκη γυρίστε το κεφάλι προς τα κάτω».
Stefania Pomponi Butler, City Mama

v