10 παράξενοι τρόποι για να ανεβάσετε τη λίμπιντο

10 παράξενοι τρόποι για να ανεβάσετε τη λίμπιντο

Το (ακόμα) καλύτερο σεξ δεν περιλαμβάνει μόνο σέξι εσώρουχα, ρομαντική ατμόσφαιρα και προκλητική συμπεριφορά. Δείτε 10 τρόπους για να ανεβάσετε τη θερμοκρασία στο κρεβάτι και κατά πάσα πιθανότητα θα σας εκπλήξουν.

Μεγάλα οπίσθια

Ενδεχομένως εσείς να μισείτε τα μεγάλα σας οπίσθια, αλλά κατά πάσα πιθανότητα εκείνος τα λατρεύει. Παρά το γεγονός ότι αρκετές γυναίκες θα επιθυμούσαν μικρότερα οπίσθια, σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες προσελκύονται από αυτά καθώς αποτελούν σύμβολο γονιμότητας.

Ελβετική μπάλα

Δεν είναι μόνο ένα διασκεδαστικό όργανο γυμναστικής, αλλά βελτιώνει και τη σεξουαλική σας ζωή. Η χρήση της Swiss Ball αυξάνει τη λίμπιντο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ασκήσεις Kegel (κάνετε συστολές των ηβοκοκκυγικών μυών για 5 δευτερόλεπτα – φανταστείτε πως θέλετε να ουρήσετε και πρέπει να κρατηθείτε).

Σέλερι

Αν θέλετε να αυξήσετε την σεξουαλική σας επιθυμία... μαγειρέψτε την. Το σέλερι περιέχει ανδροστερόνη, μια ανδρική ορμόνη που πιστεύεται ότι διεγείρει ερωτικά τις γυναίκες. Δείτε ακόμη 10 φυσικά αφροδισιακά και προσθέστε τα στη διατροφή σας.

Απεργία σεξ

Επιχειρήστε να του αρνηθείτε για μικρές χρονικές περιόδους το σεξ. Η αναμονή θα το κάνει πιο ενδιαφέρον ενώ όταν τελικά ενδώσετε, δοκιμάστε να είστε λίγο διαφορετική. Αν πιστεύετε ότι θα «πάρει στραβά» την απαγόρευση, δοκιμάστε να βρείτε μια πειστική δικαιολογία ή κοιμηθείτε μερικές μέρες χώρια.

Αγκαλιές

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο πιο κοντά αισθάνεται ο ένας στον άλλο, τόσο καλύτερο είναι το σεξ. Οι αγκαλιές αυξάνουν τα επίπεδα ωκυτοκίνης, μιας ορμόνης που σας κάνει να νιώθετε πιο κοντά στον άλλον.

Σημάδια

Στις γυναίκες αρέσουν οι ουλές! Άνδρες με μικρά σημάδια στο πρόσωπο βρίσκονται πρώτοι στις σεξουαλικές προτιμήσεις των γυναικών.

Στην αναμονή

Αν θέλετε καλύτερο σεξ, τότε ίσως πρέπει να περιμένετε μερικά χρόνια. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι πιο μεγάλοι σε ηλικία απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ. Αυτό βασίζεται στο ότι γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους και έχουν πιο ισχυρές σχέσεις.

Τα δάχτυλα των ποδιών

Τα πόδια είναι το πιο δημοφιλές φετίχ. Επομένως ακόμα κι αν φοβάστε την αντίδραση του άλλου, ίσως είναι καιρός να το δοκιμάσετε.

Σοκολάτα

Δεν χρειάζεστε πολλές δικαιολογίες για να ορμήσοετε στη σοκολάτα. Ωστόσο αν δεν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Λίγα κομμάτια μαύρης σοκολάτας, θα αυξήσουν τόσο την ενέργεια όσο και τη διάθεσή σας.

Μακριά πόδια

Είναι γνωστό ότι στους άντρες αρέσουν τα μακριά πόδια. Ωστόσο, φαίνεται ότι το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Όσοι έχουν κατά 5% μακρύτερα πόδια από τον μέσο όρο θεωρούνται περισσότερο ελκυστικοί και στα δύο φύλα.

Πηγή: Realbuzz.com

v