Μini Raxevsky: Εκπτώσεις για σχολική χρονιά με στιλ

Μini Raxevsky: Εκπτώσεις για σχολική χρονιά με στιλ

Με εκπτώσεις έως 50% και ολοκαίνουργιες κολεξιόν, η Mini Raxevsky υποδέχεται το φθινόπωρο και την επιστροφή στα θρανία.

School is Cool

Για τη νέα σχολική χρονιά, η Mini Raxevsky, σταθερά πιστή στην ποιότητα, προτείνει σχέδια που χαρίζουν άνεση και στιλ. Έντονα χρώματα και απαλά υφάσματα κοσμούν τις συλλογές Mini Raxevsky, Disney, Renegades και Hello Kitty by Mini Raxevsky. Τα παιδιά παίζουν με τη μόδα εναλλάσσοντας εμφανίσεις εμπνευσμένες από τα αγγλικά κολέγια. Με ανέμελη διάθεση φορούν καρό δημιουργίες σε αποχρώσεις του μπλε, κόκκινου και γκρι. Τζιν, φούστες με βολάν, και άνετα φορέματα για όλες τις ώρες! Στις βόλτες και τις εκδρομές, οι αγαπημένοι ήρωες της The Walt Disney ντύνουν μοναδικά τις ξέγνοιαστες στιγμές των παιδιών.

Online Shopping

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Mini Raxevsky, θα βρείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές για τη νέα σεζόν,  ανά κατηγορία, ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να ψωνίσετε για τους μικρούς πρωταγωνιστές σας γρήγορα, εύκολα και με εγγυημένη ασφάλεια.

Ολοκληρωμένο πακέτο βάφτισης -25%

Για τις νονές που θέλουν να εντυπωσιάσουν, η Mini Raxevsky δίνει πρωτότυπες ιδέες με υπέροχα χειροποίητα σχέδια για μια πραγματικά αξέχαστη εμφάνιση. Δείτε όλες τις εκπτώσεις στα βαφτιστικά είδη με ένα κλικ εδώ.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 210-5787852-4 ή μέσω email στο  [email protected].

 

v