Τα χριστουγεννιάτικα πάρκα που πρέπει να επισκεφθείτε φέτος με τα παιδιά

Τα χριστουγεννιάτικα πάρκα που πρέπει να επισκεφθείτε φέτος με τα παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου γιατί έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε με όλη την οικογένεια και τους καλύτερούς μας φίλους. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βυθιστούμε στη μαγεία των γιορτών απ’ το να επισκεφθούμε ένα από τα φαντασμαγορικά Χριστουγεννιάτικα πάρκα που στήνονται πλέον σε όλη την Ελλάδα; Τα περισσότερα, μάλιστα, έχουν ήδη ανοίξει και μας περιμένουν να πάρουμε μια πρώτη γεύση από γιορτές και να «κολλήσουμε» με τις αμέτρητες εκδηλώσεις, τις δράσεις, τα παιχνίδια και τις υπέρλαμπρες μικρές αγορές τους!

Santa Claus Kingdom στο M.E.C. Παιανίας

Το χριστουγεννιάτικο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας Santa Claus Kingdom ανοίγει για 8η χρονιά τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους που θα βρεθούν στον εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας για να ζήσουν την απόλυτη γιορτινή εμπειρία. Το υπέροχο θεματικό πάρκο, που φέτος έχει επεκταθεί και στους εξωτερικούς χώρους, προσφέρει αμέτρητα παιχνίδια και εκδηλώσεις, καθημερινά, σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον κατάλληλο για την ψυχαγωγία των παιδιών και την χαλάρωση των γονιών. Επίσης, εκεί θα συναντήσετε και τον αληθινό Άι Βασίλη, κατευθείαν απ’ το χωριό του στα βάθη της Φινλανδίας.

Πού είναι: Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

Τιμές εισιτηρίων: το ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια κοστίζει 9 ευρώ για γονείς, 15 ευρώ για παιδιά ενώ ισχύουν ειδικές τιμές για ανέργους και πολύτεκνους.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 10 π.μ. έως 10 μ.μ.

Το Βασίλειο των Χριστουγέννων στο Kidom του Allou Fun Park

Φέτος τα Χριστούγεννα, μέσα στην καρδιά του συναρπαστικού Allou Fun Park, το Kidom φορά τα γιορτινά του και σας μεταφέρει σ’ έναν απίθανο κόσμο βγαλμένο από τα παραμύθια γεμάτο από χριστουγεννιάτικη μαγεία, παιχνίδια, δώρα, εντυπωσιακές παρελάσεις, δράσεις και τους αγαπημένους ήρωες της πολυαναμενόμενης ταινίας «PLAYMOBIL: The Movie», ολοζώντανους ανάμεσά σας! Στο φετινό Kidom θα βρείτε το ξωτικό που παίρνει τα γράμματα με τις επιθυμίες των παιδιών και θα γνωρίσετε τον ίδιο τον Άι Βασίλη που μαζί με τη Νεράιδα των Χριστουγέννων μοιράζουν χαμόγελα και πολλές ευχές σε μικρούς και μεγάλους! 

Πού είναι: Κηφισού και Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ιωάννης Ρέντης

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108092888

Ωράριο λειτουργίας: 5 μ.μ έως 10.30 μ.μ. από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και 10 π.μ. Έως 11 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Από 22 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου, 10 π.μ. έως 12 το βράδυ. Στις 31 Δεκεμβρίου, 10 μ.μ. έως 9 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: Η είσοδος στο Kidom είναι ελεύθερη. Το ημερήσιο πάσο για όλα τα παιχνίδια (εκτός από  τα συγκρουόμενα, τα βαρκάκια Bloom Bloom, τα ηλεκτρονικά και παιχνίδια δεξιοτήτων) κοστίζει 16 ευρώ. Το ημερήσιο οικογενειακό πάσο κοστίζει 29 ευρώ για 2 παιδιά, 39 ευρώ για 3 παιδιά και 49 ευρώ για 4 παιδιά.

Christmas Factory - Η Επέλαση των Ξωτικών στην Τεχνόπολη

Για ακόμη μία μαγική χρονιά, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μετατρέπεται σε ένα φανταστικό χριστουγεννιάτικο πάρκο με την ομορφότερη γιορτινή αγορά της πόλης, γεμάτη με παιχνίδια, λιχουδιές, παιδότοπους και δραστηριότητες κάθε είδους και για κάθε ηλικία. Στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο θα απολαύσετε το Αρχηγείο του Άι Βασίλη, το Λούνα Παρκ και την ολοκαίνουργια Laser Arena, 3 χριστουγεννιάτικα εργοστάσια και πάνω από 250 εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, θέατρα σκιών, show με μάγους και ξυλοπόδαρους, μουσικά σχήματα και πολλά άλλα!

Πού είναι: Πειραιώς 100, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103461589

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 10 π.μ. έως 10 μ.μ. μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Τιμές εισιτηρίων: 6 ευρώ το άτομο, 5 ευρώ άνεργων και πολυτέκνων, 20 ευρώ για 4μελείς οικογένειες, 6 ευρώ τα 2 άτομα τις καθημερινές έως τις 21 Δεκεμβρίου.

 

Aidonakia Christmas Village στο Μαρούσι

Πάμε πιο βόρεια, στο Μαρούσι, όπου τα γνωστά και αγαπημένα «Αηδονάκια» μετατρέπονται και φέτος σε χριστουγεννιάτικο πάρκο γεμάτο θεματικά παιχνίδια και λαμπερές, διασκεδαστικές εκπλήξεις. Εκεί θα βρείτε, εκτός απ’ τον Άι Βασίλη με τα ξωτικά και τα πανέμορφα πόνυ του, την απαστράπτουσα Βασίλισσα του Χιονιού, τον απίθανο μάγο Φινέα, το περιστρεφόμενο τούνελ Magic Vortex, την συναρπαστική πίστα Mountain Rally και το τρενάκι Xmas Express που διασχίζει το χιονισμένο δάσος και το τούνελ των καλικάντζαρων. 

Πού είναι: Ανδρέα Παπανδρέου και Διονύσου 155, Μαρούσι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106196948

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 4 μ.μ. έως 10 μ.μ. και Σάββατοκύριακα 10:00 μ.μ. έως 11 μ.μ. 

Εορταστικό ωράριο (23/12 έως 7/1): 10 π.μ. Έως 11 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: το ημερήσιο βραχιόλι απεριόριστης συμμετοχής κοστίζει 16,5 ευρώ και περιλαμβάνει 20 παιχνίδια, εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα. Η μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια κοστίζει 3 ευρώ ανά παιχνίδι. Το πακέτο 10 μαρκών ανέρχεται στα 24 ευρώ και το πακέτο των 20 μαρκών στα 42 ευρώ.

Το Πάρκο του Άι Βασίλη στον Φλοίσβο

Κατεβαίνοντας προς τα Νότια, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τα Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα είναι και φέτος μαγικά χάρη στο Πάρκο του Άι Βασίλη που στήνεται όπως κάθε χρόνο στο πάρκο του Φλοίσβου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Μάγοι, λαμπεροί ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ, ηθοποιοί, ήρωες Χριστουγεννιάτικων, χιονάνθρωποι κι ο εορταστικός καραγκιόζης σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους, αλλά να δοκιμάσετε και την εμπειρία του παγοδρομίου, του καρουσέλ, του Πολικού Εξπρές, της φωταγωγημένης ρόδας και του 7D cinema που σε βάζει κυριολεκτικά μέσα στην ταινία! 

Πού είναι: Πάρκο Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο

Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. έως 9 μ.μ. μέχρι τις 7 Ιανουαρίου

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109885140

Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη

Χριστουγεννιάτικος Κόσμος στο ΚΠΙΣΝ

Σ’ έναν απ’ τους ομορφότερους και πιο πολυσύχναστους πολυχώρους της Αθήνας, το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στήθηκε φέτος ένας «Χριστουγεννιάτικος Κόσμος» που περιμένει μεγάλους και μικρούς για να τους μεταδώσει τη μαγεία των γιορτών. Χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε κανάλια, δέντρα και συντριβάνια, υπέροχες μελωδίες στα μεγάφωνα και ένα εντυπωσιακό παγοδρόμιο συνθέτουν το παραμυθένιο εορταστικό σκηνικό. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις που θα κορυφωθούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι!

Πού είναι: Λ. Συγγρού 364

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Πέμπτη από 6 π.μ. έως 10 μ.μ. και Παρασκευή έως Κυριακή από 6 π.μ. έως 12 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168091000

Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Στην καρδιά της Ελλάδας, στα γραφικά Τρίκαλα, υπάρχει ένα από τα πιο ξακουστά χριστουγεννιάτικα πάρκα της χώρας, ο μαγευτικός Μύλος των Ξωτικών. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε μια μαγευτική βόλτα ανάμεσα από ποτάμια και δάση με νεράιδες και ξωτικά, σε μια διαδρομή που σχεδίασε ο ίδιος ο Άι Βασίλης με το Πολικό Εξπρές και να απολαύσετε αμέτρητα παιχνίδια, εκδηλώσεις και γιορτινές λιχουδιές. Όσο για τη φετινή σεζόν, το διασημότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι όλων των εποχών, ο Καρυοθραύστης, ζωντανεύει στον Μύλο και σας καλεί να ζήσετε τη μαγική ιστορία στα 4 παραμυθένια Βασίλεια και να συναντήσετε τη Νεραΐδα των Ζαχαρωτών, τη Βασίλισσα των Λουλουδιών, την Μπαλαρίνα των παιχνιδιών και τον αγαπημένο μας Άι Βασίλη, στο βασίλειο του Πάγου.

Πού είναι: Οδός Πύλης, Τρίκαλα Θεσσαλίας

Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. έως 10 μ.μ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2431038890

Τιμές εισιτηρίων: Η  είσοδος στο πάρκο είναι δωρεάν. Χρέωση υπάρχει για τις επιπλέον δραστηριότητες.

Ονειρούπολη στη Δράμα

Ψηλά στη Βόρεια Ελλάδα, στην πανέμορφη Δράμα, θα βρείτε ένα από τα παλιότερα Χριστουγεννιάτικα πάρκα της χώρας, την αγαπημένη Ονειρούπολη. Όπως τα τελευταία 15 χρόνια, έτσι και φέτος οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του πάρκου που στήνεται στον Δημοτικό Κήπο της πόλης, μπορούν να απολαύσουν πολλές γιορτινές εκδηλώσεις, να περιηγηθούν στους παραμυθένιους χώρους και να διασκεδάσουν με θεματικές δράσεις και παιχνίδια σαν τη συναρπαστική... Μαγική Διαδρομή.

Πού είναι: Δημοτικός Κήπος Δράμας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521070097.

Ωράριο λειτουργίας: 8.30 π.μ. έως 2 μ.μ. και 5 μ.μ. έως 9 μ.μ. μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Τα Σαββατοκύριακα και από 22 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, 10 π.μ. έως 9 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: Η είσοδος στον χώρο και τις δράσεις είναι δωρεάν.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v