Τι βλέπεις πρώτα; Μάθε τι αποκαλύπτει η κάθε εικόνα για την προσωπικότητά σου

Τι βλέπεις πρώτα; Μάθε τι αποκαλύπτει η κάθε εικόνα για την προσωπικότητά σου

Το υποσυνείδητό μας επηρεάζει τόσο το πώς συμπεριφερόμαστε, όσο και το πώς βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας. Έχει την ικανότητα να αποθηκεύει όλα όσα έχουμε δει και αισθανθεί, αλλά και να «φυλάει» στοιχεία του χαρακτήρα μας που μπορεί να μην γνωρίζουμε. Αυτές οι φωτογραφίες περιέχουν μέσα τους κάποιες εικόνες - η πρώτη που θα δείτε, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο μιας γυναίκας…

…τότε το ένστικτο της μητρότητας και η ευγένεια είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Η ανιδιοτελής αγάπη που δείχνετε στα παιδιά σας και ο τρόπος που τα φροντίζετε είναι μοναδικός - γι’ αυτό και τα «σ’ αγαπώ» που ακούτε από τα μικρά σας είναι αμέτρητα. Χάρη στη ζεστασιά και την ηρεμία σας κρατάτε τις ισορροπίες στο σπίτι και δημιουργείτε ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Αν βλέπετε το πρόσωπο του παιδιού

Σας αρέσει να σας φροντίζουν. Είστε πολύ πιστή και οι σχέσεις που χτίζετε, στηρίζονται σε γερά θεμέλια - γι’ αυτό και αντέχουν στον χρόνο. Δεν σας αρέσει να παίρνετε μεγάλες αποφάσεις και προτιμάτε να το κάνει κάποιος άλλος για σας. Ο ρόλος σας στην οικογένεια μπορεί να μην είναι ηγετικός είναι σίγουρα όμως υποστηρικτικός.

Η γυναικεία φιγούρα στο δέντρο

Θέλετε να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο και χάρη στην εξυπνάδα και το χιούμορ σας, το πετυχαίνετε. Δίνετε σημασία τόσο την εμφάνιση, όσο και την καλλιέργεια του πνεύματος και γι΄ αυτό είστε ιδιαίτερα επιλεκτική με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Παρόλο που είστε κοινωνική, δεν σας ενοχλεί καθόλου η μοναξιά! Μάλιστα, κάποιες φορές την επιζητάτε…

Δείτε τι λέει και η επόμενη εικόνα για τον χαρακτήρα σας

Αν βλέπετε δυο γάτες…

…τότε είστε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό και λιγάκι ξεροκέφαλο άτομο. Ανεξάρτητοι και αυτάρκεις, δεν σας αρέσει να εξαρτάστε από κανέναν - ούτε καν από τα άτομα που αγαπάτε. Είστε τυχοδιώκτες της ευτυχίας και της επιτυχίας και δεν μπορείτε να ηρεμήσετε αν δεν έχετε τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις. Ακόμα και στις ερωτικές σχέσεις αναζητάτε την ασφάλεια παρά το πάθος.

Αν βλέπετε έναν σκύλο

Ο σκύλος αντιπροσωπεύει την ηρεμία και την καλή ψυχική υγεία. Είστε ένα ισορροπημένο άτομο που βάζει πάντα σε προτεραιότητα όσους αγαπάει και έπειτα τον εαυτό του. Γι’ αυτό και όλοι στηρίζονται πάνω σας και ζητούν τις συμβουλές σας. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σας είναι η οικογένεια και οι φίλοι σας. Θα κάνετε τα πάντα γι’ αυτούς και φροντίζετε να τους το δείχνετε καθημερινά.

Άλλη μία...

Αν βλέπετε μια αλεπού

Αθεράπευτα ρομαντικοί και αισιόδοξοι όσοι παρατηρούν πρώτα την αλεπού. Αντιμετωπίζετε την οποιαδήποτε δυσκολία με ψηλά το κεφάλι και δεν το βάζετε κάτω με τίποτα. Με οτιδήποτε και αν καταπιάνεστε, το κάνετε με αγάπη και μεράκι - κάτι που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους άλλους. Αισθάνεστε ασφάλεια και ευτυχία μόνο όταν νιώθετε ελεύθερη. Και έχετε τον τρόπο να νιώθετε έτσι, ακόμα και στον γάμο σας.

Αν βλέπετε ένα δελφίνι

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε είναι το δελφίνι, τότε είστε ιδιαίτερα παρατηρητική και ξεχωρίζετε για την ενσυναίσθησή σας. Η δυναμική προσωπικότητά σας τραβάει τους γύρω σας σαν μαγνήτης - η ευγένεια και η ευγλωττία είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας που μένουν ανεξίτηλα σε όσους σας συναντούν.  Είστε πολύ γοητευτικά άτομα και ξέρετε πώς να κλέψετε τις εντυπώσεις. Στον ρόλο του γονιού ανταποκρίνεστε με μεγάλη επιτυχία και είναι κάτι που σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ολοκληρωμένη.

Φωτογραφίες και πληροφορίες: brightside.me

 

v